26 / 04 / 2024

Vezirköprü kentsel dönüşüm

Vezirköprü kentsel dönüşüm

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında 24 evin daha restore edileceği bildirildi.

Samsun Vezirköprü'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Samsun Vezirköprü'de kentsel dönüşüm kararı alındı..

Adana'da kentsel dönüşüm tedirginliği!

Adana'daki 87 yıllık Köprüköy Camii kentsel dönüşüm kapsamı altında. Köprülü Mahallesinde başlayan kentsel dönüşüm ise mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Rize'de kentsel dönüşüm, derelerle ilgili yanlış yapılan sanat yapıları, köprüler ve binalar vesaire varsa onların tamamının kaldırılması, bir nehir havzasının tamamının tek bir kurumun koordinasyonu ile böyle bir çalışma başlatıyoruz." dedi.

Tuzla İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü'nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü’nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

3 ilde kentsel dönüşüm proje alanları belli oldu!

Gaziantep Şahinbey ile Oğuzeli ilçesinde, Trabzon Beşikdüzü ilçesinde ve Şanlıurfa Karaköprü ile Eyyübiye ilçesinde ilan edilen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanları” 5 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

Necip Nasır'dan İzmir'e kentsel dönüşüm ziyareti!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nasır sektörün daha sağlıklı işlemesi için köprü görevi üstlendiklerini söyledi.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da kentsel dönüşüm için start verdik!

Ceyhan'da değişim ve dönüşümün başlaması için start verdiklerini belirten Belediye Başkanı Öztürk, ilçede kentsel dönüşümün öncelikle Köprübaşı ile Özmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Karaköprü'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Karaköprü ilçesinde bulunan eski yerleşim alanları kentsel dönüşüm ile yıkılarak yerlerine nitelikli yapılar kuruluyor. İlçedeki eski yerleşim alanlarını yıkarak yerlerine modern ve çağdaş yapıların oluşmasına katkı sağlanıyor...

Adana'da kentsel dönüşüm kapsamında 14 bin konut yenilenecek!

Yüreğir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde Kışla, Köprülü, Cumhuriyet, Akıncılar, Sinanpaşa, Başak, Yavuzlar, Serinevler ve Karacaoğlan mahalleleri kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projesinin alanları belirlendi!

Konut, ticaret ve rekreasyon alanları oluşturmak için Haliliye ilçesi sınırları içerisinde Yenişehir, Sırın ve Karaköprü Mahallesi ile 300 Evler "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje" alanları ilan edildi.

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri basın kahvaltısı 9 Mayıs'ta düzenlenecek!

Kentsel dönüşüm sürecinde binalardaki kat malikleri ve yüklenici firmalar arasındaki köprü görevini üstlenerek, dönüşümün önünü açan Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Şirketi, basın kahvaltısı düzenliyor...

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri basın kahvaltısı düzenliyor!

Kentsel dönüşüm sürecinde binalardaki kat malikleri ve yüklenici firmalar arasındaki köprü görevini üstlenerek, dönüşümün önünü açan Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Şirketi, basın kahvaltısı düzenliyor...

Vezirköprü kentsel dönüşüm Haberi

Vezirköprü kentsel dönüşüm



Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında 24 evin daha restore edileceği bildirildi.


Vezirköprü Belediyesi tarafından yürütülen Kalkınma Bakanlığı ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA) tarafından desteklenen Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 823. Sokak’ta evlerin restorasyonunun son etabına başlandığı açıklandı. 24 evin restorasyonunun tamamlanmasıyla 823. Sokak’ta 3 etapta tamamlanan ev sayısının 122 olacağı ifade edildi. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ilçenin tarihi dokusunu korumak adına hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarını proje kapsamında bu güzel evleri hem ilçe hem de ülke turizmine kazandıracaklarını belirterek, 24 evin restorasyonunun bitmesiyle 3 etapta toplan 122 evin restorasyonunun tamamlanmış olacağını...