19 / 04 / 2024

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldımı

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldımı

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Açıklamada Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu? Yatırımcılar dikkat! 

Yerel seçim sonrası ilk işlem gününde Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan düşüşler dikkatleri çekmişti. Peki gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu?

Borsa İstanbul'da Taş Toprak endeksi yüzde 5,84, Gayrimenkul endeksi yüzde 3,84 değer kaybetti: Kentsel dönüşüm tepkisi!

31 Mart seçimleri sonrasında, ilk işlem gününde yön arayışında olan Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan negatif tepkiler dikkatleri çekti. İşte borsadaki son durum... 

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da yeni karar! Sadece iki hissede uygulanacak

Borsa İstanbul’da 14 Eylül 2022’de başlayan açığa satışta yukarı adım kuralında yeni bir karar verildi. İkinci bir duyuruya kadar açığa satış şeklindeki işlemlerde yukarı adım kuralı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası payları için geçerli olmuş olacak.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Borsa İstanbul’da gong DAP için çaldı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

DAP hisse fiyatı 2022 ne kadar? İşte borsa kodu!

Salgının ardından ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörünü yeni bir oluşuma taşıyan DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arzın detayları ne oldu? İşte DAP hisse fiyatı ve borsa kodu detayları...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldımı Haberi

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldımı

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) dün  haftalık bülteninde duyurulan kararı ile Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin payları borsa kotundan çıkarılmıştır."bilgisi paylaşıldı.   


2016'NIN EN BÜYÜK HALKA ARZLARINDAN BİRİYDİ 

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Aydın Seyman, Mayıs 2016'da gerçekleşen halka arz için "VIA Gayrimenkul, 2016'in başından bu yana yapılan toplam 8 halka arzın en büyüğü. 2 bin 455 yatırımcı işlem yapacak fakat son 1 yıldır hiç işlem yapmamış 450 yatırımcı bu halka arzdan hisse alarak VIA'ya ortak oldu" değerlendirmesini yapmıştı.


Hürriyet