28 / 03 / 2024

Via Properties finansbank anlaşma imza töreni

Via Properties finansbank anlaşma imza töreni

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması için 3 Haziran'da gerçekleşecek imza törenine Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar ev sahipliği yapacak...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Via Properties, Via GYO oldu!

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia AVM'ye ilk günden 20 bin ziyaret!

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'yı hizmete açtı. Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Viaport Venezia AVM hizmete girdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığında hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı hizmete girdi.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Via Properties finansbank anlaşma imza töreni Haberi

Via Properties finansbank anlaşma imza töreni

Finansbank olarak, Türkiye’nin büyümesinde önemli olduğunu düşündüğümüz gelir getiren gayrimenkul, enerji, altyapı ve özelleştirme finansmanları başta olmak üzere proje finansmanındaki aktif rolümüzü devam ettiriyoruz.


İçinde bulunduğumuz yıl proje finansmanındaki yüksek hedeflerimizi destekler nitelikte, Türkiye’nin gayrimenkul ve perakende sektöründe önde gelen gruplarından Via Properties ile başarılı bir finansman ortaklığına imza atıyoruz. Toplam 125 milyon Euro tutarındaki kredi ile grubun mevcut projelerinin yanı sıra Tuzla Viaport Marine projesinin finansmanının sağlanması da hedeflenmektedir.


İmza töreni, Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar ev sahipliğinde, her iki şirketten üst düzey yöneticilerin de katılımıyla 3 Haziran Salı günü...