28 / 03 / 2024

Vialand AVM ziyaretçi sayısı

Vialand AVM ziyaretçi sayısı

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

AVM'lerde ciro ve ziyaretçi yüzde 40 azaldı!

“Paniği ilk defa rakamlara yansımış haliyle gördük” diyen AYD Başkanı Belgü, Ankara ve İstanbul’da patlayan bombaların ardından hafta sonu AVM’lerin ziyaretçi ve cirolarında yüzde 30-40 düşüş olduğunu söyledi.

ÖzdilekPark İstanbul'a bir yılda 9 milyon ziyaretçi!

ÖzdilekPark İstanbul, geçtiğimiz yıl eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. AVM, toplam 45 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 170 mağazasıyla 9 milyon ziyaretçi ağırladı.

AVM'lerde Haziran döneminde ziyaretçi sayısı azaldı!

AVM'lerde metrekare başına düşen cirolar geriliyor, haziran döneminde ziyaretçi sayısı azaldı. AYD Başkanı Belgü: İnsanlar bu dönem tüketimde daha temkinli.

AVM'lere ziyaretçi akını!

Güvenlik tedbirlerindeki artış ve yüksek seyreden hava sıcaklıklarının etkisiyle alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayısı, yüzde 10'a varan oranlarda arttı. Geçen seneye göre artış oranı yüzde 5.

Evteks fuarına 125 bin ziyaretçi katılacak!

CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 21. Evteks İstanbul Ev tekstili Fuarı'nda yerli ve yabancı 2 bin kadar markanın katılacak. Fuarda ziyaretçi sayısının 125 bini aşması bekleniyor.

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

Rize Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de inşa edilen Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi.

Bursa İnşaat Fuarı'nda ziyaretçi sayısı beklentileri aştı!

BU yıl Arap yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiği Bursa İnşaat Fuarı, rekor katılımla kapılarını kapattı. Geçtiğimiz yıla oranla katılımın yüzde 60 arttığı fuar, hem katılım hem de ziyaretçi açısından beklentileri aştı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

Vialand, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Gürsoy Grup ve ViaProperties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırım bedeliyle kurululan Vialand'ın Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “2015’te ziyaretçi sayımızı 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM ziyaretçi sayısı Haberi

Vialand AVM ziyaretçi sayısı

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş imkânı sağlayan Vialand, 2014'te ürettiği iş hacmiyle ekonomiye 200 milyon avro (yaklaşık 840 milyon TL) katkıda bulundu. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "Vialand'ın yeni yatırımlarına 2015'te hız vereceğiz. Antalya'da bir arayışımız var. Türkiye'nin çevresinde kuzey, güney ve batıda çeşitli ülkelerden yatırımcılar ve devletler bazmda teklifler alıyoruz. Vialand markalı ürünlerden sadece geçen yıl 3 milyon TL ciro elde edildi. 2015'te yeni markalar ihraç edeceğiz" dedi. 


Türkiye...