19 / 04 / 2024

vialand hedefleri

vialand hedefleri

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle kurulan Vialand’ı 2014’te 22 milyon kişi ziyaret etti...

Vialand'a Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi ödülü!

İstanbul'daki alışveriş ve eğlence merkezi Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri'nde jüri özel ödülünü elde etti..

Vialand Türkiye'ye gelen turist sayısını yüzde 15 artıracak!

İstanbul Eyüp'te 650 milyon dolarlık yatırımla kurulan Vialand, bünyesinde yer alan alışveriş caddeleri, Tema Park, Vialand Palace Hotel ve gösteri merkezi ile 2014'te 22 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

Vialand Türkiye'nin güneyine yatırım yapacak!

Eski taş ocağından, Türkiye'nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen alışveriş ve yaşam merkezi olarak tanımlanan Vialand, 2015'te yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Vialand bu yılın sonunda 30 milyon ziyaretçi bekliyor!

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırımla kurulan Vialand'i 2014'te 22 milyon kişi ziyaret etti. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, bu yıl alışveriş caddelerine vahşi yaşam ve keşif parkının katılacağını dile getirdi.

2014'te Vialand'ı kaç kişi ziyaret etti?

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle kurulan Vialand’ı 2014’te 22 milyon kişi ziyaret etti...

Vialand, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Gürsoy Grup ve ViaProperties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırım bedeliyle kurululan Vialand'ın Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “2015’te ziyaretçi sayımızı 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Vialand Türkiye'nin Güney Bölgesi'nde yatırım yapacak!

Eski taşocağından, Türkiye’nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen VIALAND, 2015 yılında da yenilikleri ile kendi alanında öncü olmaya devam ediyor..

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand basın toplantısı 25 Şubat'ta!

Yatırımları ve yaklaşımları ile sektörde fark yaratan Vialand, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü gerçekleştireceği özel basın toplantısında yeni yatırımlarını ve projelerini ilk defa açıklayacak.

Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor!

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT, bu yıl kapılarını 22 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez açıyor.Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor.

Vialand açılış kapanış saatleri 2015!

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

Vialand giriş ücreti 2015!

İçinde birçok eğlence ünitesi, aynı anda 15 binden fazla ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahip gösteri merkezi, restoran, mağaza ve sinema bulunduran Vialand giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor...

vialand hedefleri Haberi

vialand hedefleri

Facebook Türkiye’nin 2014 verilerine göre Sultanahmet Meydanı’ndan sonra en fazla yer bildirimi yapılan ikinci lokasyon olan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu; yüzde 98 doluluk oranına ulaşan Vialand’a son olarak 3 bin 118 metrekare alanı ile Türkiye’deki 22. mağazasını açacak olan Porland ile anlaştıklarını açıkladı. Bu yıl alışveriş caddelerine vahşi yaşam ve keşif parkı ‘Wild Park’ın katılacağını kaydeden Alişoğlu, burada ilginç egzotik canlıların sergileneceğini ifade etti. 200’ü aşkın mağazanın yer aldığı eğlence merkezinde 8.000 araçlık otopark kapasitesi bulunuyor. 120 bin metrekarelik alanda konumlandırılan Vialand Temapark’ta ise 17 milyon dolarlık, 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı ‘Nefes kesen’ ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4.000 metrekarelik bir alana kurulan, başka bir benzeri olmayan ‘Fatih’in...