29 / 03 / 2024

VIALAND Park Operasyon Müdürü cem tuna

VIALAND Park Operasyon Müdürü cem tuna

Türkiye’nin ilk dev temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cem Tuna oldu...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Vialand Eylül ayında 3.2 milyon ziyaretçiyle rekor kırdı!

Bayram Öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları ile Vialand Alışveriş Caddeleri ve “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunan Vialand Tema Park, Eylül ayında 3,2 milyon ziyaretçi ağırlayarak Perakende alanında bir rekora imza attı

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tuzla ViaSea tema parkı açıldı!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatınmı ViaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şirket yetkilileri eğlencenin Tuzla ViaSea'da bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

Tuzla ViaSea tema parkı hizmete açıldı!

İçerisinde bulunan 20 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen, Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı VıaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'dan ödül!

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

VIALAND Park Operasyon Müdürü cem tuna Haberi

VIALAND Park Operasyon Müdürü cem tuna

Gürsoy Grup & Via Properties Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilecek olan Türkiye’nin ilk temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da otel, turizm, inşaat ve temalı park sektöründe yönetilicilik pozisyonlarında görev alan Cem Tuna oldu. 


İstanbul Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği eğitimi aldıktan sonra kariyerine Marriott Resort’da ilk adımını atan Tuna, ardından Müşteri İlişkileri Müdürü olarak Swiss Otel’de çalışmaya başladı. 2006 yılında Avustralya’ya giden Tuna, dünyaca ünlü Dreamworld and White Water World Temalı Parkında Etkinlik Uygulama Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Voyages Resorts’da aynı görevi üstlenen Tuna, son olarak Avustralya’da inşaat

hizmetleri sunan Command Building Services’de çalıştı. Türkiye’nin ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkezi konseptiyle bir arada sunan VIALAND’in park bölümünü yönetecek olan Tuna, turizm, temalı park, risk...