19 / 04 / 2024

viaport kurtköy at çiftliği

viaport kurtköy at çiftliği

İstanbul Kurtköy'de 2008 Mayıs'ta açılacak Viaport Alışveriş Merkezi'nde içinde midillilerin olacağı bir de at çiftliği bulunacağını söyleyen Bayraktar, "Country Club adını verdiğimiz bu çiftlikte çocuklar ata binmeyi öğrenecek" dedi.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Anayapı'dan Kurtköy'e Major Kurtköy projesi geliyor!

Anayapı, Major Kurtköy adında yeni bir projeye imza atıyor. Kurtköy'de inşa edilen projede lansman öncesi fiyatlar ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor.

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Pendik Kurtköy'de 2. el konut sektörü yükselişte!

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Pendik Kurtköy'deki 2. el konut sektörü değerlendi.

360 Kurtköy Konutları Temmuz 2018'de teslim edilecek!

Kurtköy bölgesinde geliştirdiği projelerle tanınan Demirbaş Yapı, Hanesel Yapı’yla birlikte bölgenin büyük çaplı projelerinden birine imza atıyor.

Kurtköy'de oturum amaçlı konutlar tercih ediliyor!

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif DİLSİZ, Kurtköy Bölgesi olarak tabir edilen Yenişehir, Harmandere, Çamlık ve Kurtköy Mahalleleri insan bazlı bir dönüşüm yaşandığını belirtiyor.

360 Kurtköy projesi 100 bin metrekare alanda inşa ediliyor!

İnşaat sektörünün iki güçlü ismi Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı yeni bir projeye imza atıyor. 52 bin metrekarelik arsa alanı, 100 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulan 360 Kurtköy, Anadolu yakasının en çok konuşulan projelerinden biri olacak.

360 Kurtköy, Hanesel ile Demirbaş Yapı tarafından inşa ediliyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı, ortak bir projeye imza atıyor. Sektörün iki büyük markası şimdi Kurtköy’ün en büyük projesi olan 360 Kurtköy ile Anadolu yakasına yeni bir soluk kazandırmak için sahnede.

1998 yılında Kurtköy'deki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş!

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek Sabiha Gökçen Havalimanı'nın temelinin atılmasıyla bölgedeki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş. Arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiği bölgede, arsaların metrekaresi 15 milyon liradan başlıyormuş.

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Sky Novita Kurtköy satılık!

Sky Novita Kurtköy satılık daire satışları başladı. 60 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor.

viaport kurtköy at çiftliği Haberi

viaport kurtköy at çiftliği

Bayraktar İnşaat'ın, 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Kurtköy'de yaptığı 'outlet center' kompleksinin içinde, go kart'tan moto kros pistine at çiftliğine kadar değişik aktivitelerin sunulacağı özel mekanlar yer alacak.
Ankara'da yaptığı alışveriş merkezleri ve konutlarla tanınan Bayraktar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar, 2008 Mayıs'ında açılacak komplekste, yerli ve yabancı markaların ürünlerini çok uygun fiyata satılacağını söyledi.
Bayraktar, "İçinde 180 mağazanın bulunacağı alışveriş merkezi üst markalara ev sahipliği yapacak. Bu alışveriş merkezinde tüketici lüks markaları daha ucuza bulabilecek" dedi.
Bayraktar şöyle devam etti:
"Viaport adını verdiğimiz bu komplekste konuklarımızın uzun zaman geçireceği mekanlar yaratmayı amaçladık. İçinde göletlerin, çocuk eğlence alanların olacağı keyifli bir proje. Bu projeyi yurtiçinde ve dışında zincir haline getireceğiz."



Kapalıçarşı modeli
Alışveriş merkezinde içinde midillilerin olacağı bir de at çiftliği bulunacağını...