19 / 04 / 2024

Viaport Marin açılış

Viaport Marin açılış

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

Viaport Marin, Nisan 2015’te açılacak!

Viaport Marin projesinde 5 çıpalı marina konsepti uyarlandı. Projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Viaport Marin, Nisan 2015’te İstanbulluların hizmetine açılması planlanıyor

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Çipura marina: Viaport Marina açılıyor!

Via Properties tarafından 1 milyar lira yatırımla İstanbul Tuzla’da inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Via Properties, 'insanları denizle barıştırmayı' amaçlıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Tuzla Viaport Marin projesinde geri sayım başladı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı.

Viaport Marin'deki Roller Coaster'ın kurulumu tamamlandı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

Viaport Marin Mayıs 2015’te açılıyor!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, AVM, akvaryum ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin'e ulaşım havaray ile sağlanacak!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, alışveriş merkezi, akvaryum, otel ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin açılış Haberi

Viaport Marin açılış

Via Properties tarafından 600 milyon liralık yatırımla İstanbul Tuzla’da deniz üzerinde yapımına devam edilen Viaport Marin projesinde geri sayıma geçildi. Tema park, alışveriş merkezi, akvaryum, yat limanı, otel ve hayvanat bahçesine sahip olacak ve Mayıs ayında hizmete girecek projenin en gösterişli kısmını oluşturacak 15 milyon Euro’luk eğlence treni ‘roller coaster’ın kurulumu gerçekleştirildi. 3 haftada kurulan yeni oyuncak dünyadaki en çok adrenalin veren 3’üncü roller coaster olacak.


TÜRK TİPİ LUNAPARK

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Viaport Marin projesinde eğlenceye çok ciddi bir alan ve bütçe ayırdıklarını belirterek, “Toplumlar mutluluk ve refah anlamında belli bir noktaya gelince bu tür tema parklara ihtiyaç oluşuyor. ABD’de de böyle geliştiğini gördük ve bu konsepti Türkiye’ye uyarlıyoruz” diye konuştu. Tuzla’daki projede iki roller coaster dışında...