28 / 03 / 2024

viaport marin ne kadara mal olacak

viaport marin ne kadara mal olacak

Finansbank, Via Properties tarafından Tuzla’da gerçekleştirilen Viaport Marin ve şu ana kadar tamamlanmış diğer projelerin finansmanına yönelik olarak toplam 125 Milyon Euro’luk 8 yıl vadeli proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Tuzla Viaport Marin Nisan 2015'te tamamlanacak!

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Costa Marin yüzde 50 peşinat, kalanı taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Costa Marin projesinde konut satışları başladı. Projede müstakil villalar yer alıyor. Peki Costa Marin projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Mi'Marin Ayayorgi Suv Yapı ne zaman teslim?

Toplam 25 konuttan oluşan Mi'Marin Ayayorgi projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda Suv Yapı tarafından inşa ediliyor.   Projede 6 tane 2+1, 19 tane 4+1 villa bulunuyor. 

Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Es'Marin Konakları ne zaman teslim?

Kanıt Yapı tarafından Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda hayata geçirilen Es'Marin Konakları ne zaman teslim? Projede yer alan 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

D-Marin Karadağ ile marina sayısını 11'e yükseltti!

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Via Properties imzası taşıyan Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. Proje 1 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

viaport marin ne kadara mal olacak Haberi

viaport marin ne kadara mal olacak



Tuzla'daki Viaport Marin için Finansbank'tan 125 milyon euroluk proje finansmanı sağlayan Via Properties, halka açılmaya hazırlanıyor. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, yatırımcılara alışılmışın dışında bir model sunacaklarını belirterek, 'çok yakın' bir zamanda Finansbank ile birlikte adım atacaklarını söyledi. 

Nakit akışlarının çok iyi olduğunu belirten Bayraktar, kira geliri paylaşımı da içeren bir gayrimenkul yatırım ortaklığı modeli üzerinde çalıştıklarını bildirdi. 

Finansbank hedef büyüttü Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş, proje finansmanının tamamım tek başma üstleneceklerini bildirdi. Daha önce Via Properties'in Kurtköy projesindeki otelin finansmanını da sağladıklarını belirten Şahinbaş, şirketle ilerleyen dönemde kredi kartları, POS ve bireysel bankacılık ürünleri konusunda çalışmalarını genişletmek istediklerini söyledi. 

Finansbank'ın hedeflerini paylaşan Şahinbaş, "Geçen yıl proje finansmanı için700 milyon dolar kredi kullandırdık. Bu yıl bu rakamı yüzde...