19 / 04 / 2024

Viaport Marina akvaryum açılış

Viaport Marina akvaryum açılış

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viasea Akvaryum Haziran'da açılıyor!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren donatılarına bir yenisini daha ekledi. Viasea Akvaryum dünyanın ilk 'iklim temalı akvaryumu' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Viaport Marina'da yeni yıl kampanyası!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Via Properties, New York'ta AVM aldı!

TÜRKİYE'DE Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanına Via Properties, Florida'daki Lake Square Mall'un ardından New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Via Properties Amerika'da ikinci AVM'yi aldı!

Türkiye'de Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanınan Via Properties, New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

VIA Properties, Viaport Marina'da tema park açıyor!

Dünyanın en hızlı roller coaster’larından ikisine sahip olan ViaSea’de, eğlence canavarı olarak tanımlanan ve 2.5 saniyede 110 km hıza ulaşan Red Fire’ın kurulumu tamamlandı.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Viaport Marina akvaryum açılış Haberi

Viaport Marina akvaryum açılış

İstanbul’un cazibe merkezlerinden bir olmaya aday Tuzla Viaport Marina, yapımına başlandıktan 14 ay gibi kısa bir süre sonra 29 Mayıs’ta ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak. 1 milyar liralık bütçesiyle İstanbul en büyük projeleri arasında yer alan projede eğlence alanlarından, AVM’ye yüzlerce lüks yatın barınabileceği marinadan, tematik akvaryuma ve 5 yıldızlı otele kadar her şey düşünüldü. Açılış öncesi Viaport Marina’da düzenlenen basın toplantısında projenin detayları hakkında bilgiler verildi.


“MERKEZİN MUTLAK DENİZLE BİRLEŞTİRİLMESİ GEREKİYORDU”

Viaport Marina’nın Tuzla’da merkez oluşturulmasına büyük katkı yapacağını kaydeden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Halkımızın bir istek ve talebi vardı. Tuzlamız’a gelme nedeni olan insanlar için bir süreç oluşturmak zorundaydık, bir cazibe oluşturmak zorundaydık ve Tuzla’mızın en uzakta olması dezavantajını ortadan kaldıracak bir mekan oluşturmalıydık. Çünkü Tuzla halkımız şunu...