26 / 04 / 2024

Viaport Marina inşaatı ne durumda

Viaport Marina inşaatı ne durumda

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

İzmit'teki Antik Pub'ın yerine yapılan inşaat kaçak mı?

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

Viaport Marina tanıtıldı!

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Çipura marina: Viaport Marina açılıyor!

Via Properties tarafından 1 milyar lira yatırımla İstanbul Tuzla’da inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Via Properties, 'insanları denizle barıştırmayı' amaçlıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina 3 etabıyla 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olarak inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Via Properties imzası taşıyan Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. Proje 1 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Viaport Marina bu ay açılıyor!

DÜNYANIN ve Türkiye'nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, bu ay kapılarını açıyor. Viaport Marina'nın inşaatı son aşamaya geldi.

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Tuzla Viaport Marina gün sayıyor!

Türkiye'nin yeni marinası Viaport Marina, bu ay içerisinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tuzla'da inşa edilen ve 750 yat kapasitesine sahip olacak marinada, alışveriş adası, roller coasterlan ile 35 oyuncak ünitesi ve tema parkı bulunacak.

Viaport Marina inşaatı ne durumda Haberi

Viaport Marina inşaatı ne durumda

İstanbul’un cazibe merkezlerinden bir olmaya aday Tuzla Viaport Marina, yapımına başlandıktan 14 ay gibi kısa bir süre sonra 29 Mayıs’ta ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak. 1 milyar liralık bütçesiyle İstanbul en büyük projeleri arasında yer alan projede eğlence alanlarından, AVM’ye yüzlerce lüks yatın barınabileceği marinadan, tematik akvaryuma ve 5 yıldızlı otele kadar her şey düşünüldü. Açılış öncesi Viaport Marina’da düzenlenen basın toplantısında projenin detayları hakkında bilgiler verildi.


“MERKEZİN MUTLAK DENİZLE BİRLEŞTİRİLMESİ GEREKİYORDU”

Viaport Marina’nın Tuzla’da merkez oluşturulmasına büyük katkı yapacağını kaydeden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Halkımızın bir istek ve talebi vardı. Tuzlamız’a gelme nedeni olan insanlar için bir süreç oluşturmak zorundaydık, bir cazibe oluşturmak zorundaydık ve Tuzla’mızın en uzakta olması dezavantajını ortadan kaldıracak bir mekan oluşturmalıydık. Çünkü Tuzla halkımız şunu...