25 / 04 / 2024

Viaport Marina ne zaman açılacak

Viaport Marina ne zaman açılacak

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport Marina nerede?

Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina projesi Via Properties imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" slonanıyla tanıtılıyor. Peki Viaport Marina nerede?

Viaport Marina yeni yaşam merkezi olacak!

'Hayalın tadı denizdeki tuzla buluşuyor' sloganı ile Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, yaz sezonunda İstanbul'un yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina bu ay açılıyor!

DÜNYANIN ve Türkiye'nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, bu ay kapılarını açıyor. Viaport Marina'nın inşaatı son aşamaya geldi.

Viaport Marina açılışa gün sayıyor!

İstanbul Tuzla’ya akvaryumlu, lunaparklı bir marina geliyor. Toplam 1 milyar TL’ye mal olacak Viaport Marina, çipura balığı şeklinde tasarlanmış. Marina, 750 yata ev sahipliği yapacak

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Mirage Marina Bodrum teslimleri ne zaman?

Mirage Marina projesi Bodrum'da Game Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Viaport Marina ne zaman açılacak Haberi

Viaport Marina ne zaman açılacak

Tuzla’da Via Properties tarafından inşa edilen Viaport Marina’da açılış için gün sayılıyor. 29 Mayıs’ta açılacak otel, 750 yat kapasiteli marina, akvaryum, outlet alışveriş merkezi, eğlence parkı ve restoranlardan oluşan dev kompleks 1 milyar lira yatırımla hayata geçiriliyor. Şimdiden doluluk oranı yüzde 25’e ulaşan marinada, yıllık park bedeli 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Yapımına 14 ay önce başlanan Viaport Marina içinde konumlanan özelliklerin dünyada hiçbir marinada bulunmadığını ifade eden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “İnsanları denizle barıştıracak bir proje tasarladık. Denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettik. Sosyal yaşamın kalbinin bundan sonra Tuzla’da atacağına inanıyorum” diye konuştu.

ALIŞVERİŞ ADASI YOLDA

Komplekste, 154 adet alışveriş ünitesi bulunduğunu ifade eden Bayraktar, yüzde 90 oaranında kiralamaların tamamlandığını söyledi. Bu projeyle denizin üzerinde de...