20 / 04 / 2024

Viaport Marina nerede

Viaport Marina nerede

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'da Kubat konseri bu akşam!

29 Mayıs'ta kapılarını açan, Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olan Viaport Marina'da eğlence start aldı. Bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne alacak.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina 3 etabıyla 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olarak inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor

Viaport Marina'nın resmi açılışı 29 Mayıs!

1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Viaport Marina’da deniz üstünde konumlandırılan adacıklarda alışveriş yapılacak.

Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor!

Viaport Marina 1 milyar TL'lik yatırımla İstanbul'un fethedildîği gün kapılarını hayata açıyor..Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor.

Viaport Marina nerede?

Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina projesi Via Properties imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" slonanıyla tanıtılıyor. Peki Viaport Marina nerede?

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Via Properties imzası taşıyan Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. Proje 1 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Viaport Marina yeni yaşam merkezi olacak!

'Hayalın tadı denizdeki tuzla buluşuyor' sloganı ile Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, yaz sezonunda İstanbul'un yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Şadi Yazıcı: Tuzla, marinayla değer kazanacak!

Tuzla İstanbul’un en uç noktası... Megakentin sanayi bölgesi... Tersaneden arıtma tesislerine, mezbahadan deri fabrikalarına aklınıza ne gelirse Tuzla’da... İşte bu sanayi ilçesi, son zamanlarda Viaport Marina’yla konuşuluyor.

Viaport Marina açılışa gün sayıyor!

İstanbul Tuzla’ya akvaryumlu, lunaparklı bir marina geliyor. Toplam 1 milyar TL’ye mal olacak Viaport Marina, çipura balığı şeklinde tasarlanmış. Marina, 750 yata ev sahipliği yapacak

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Marina 24 nerede?

24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Marina 24 projesi Mart 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Marina 24 nerede?

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viasea Akvaryum Haziran'da açılıyor!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren donatılarına bir yenisini daha ekledi. Viasea Akvaryum dünyanın ilk 'iklim temalı akvaryumu' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Viaport Marina nerede Haberi

Viaport Marina nerede

Denizcilik sektörünün deneyimlenmemiş projesi olarak lanse edilen, içerisinde alışveriş merkezi, tema park, konser alanı, akvaryumu, eğlence merkezi, fuar meydanı gibi etaplardan oluşan Viaport Marina, Tuzla’yı devler ligine çıkardı.


Türkiye’nin en yeni marinasına sahip, mega yatların da yanaşabildiği Viaport Marina 750 yat kapasitesine sahip iki ayrı marinadan oluşuyor. Sosyal yaşamın ortasında konumlanan marina, tek sahiplerinin son dönemde en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri olarak ortaya çıkıyor.


Coşkun Bayraktar: “Viaport Marina İstanbul’un marka yüzü”


Projenin İstanbul’un marka yüzlerinden biri haline geldiğini belirten Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Projemize geçtiğimiz yıl 15 milyon yerli-yabancı ziyaretçi ağırladık. Bu yıl ise bu rakam 25 milyon kişiye çıkacak.”diye konuştu.


“Rüzgarı tersine çevirdik”


Denizcilik sektörü adına ise kurdukları Via Fuarcılık ile düzenledikleri fuarlarla bugüne kadar sektörü Tuzla’ya taşıdıklarını kaydeden...