19 / 04 / 2024

Viaport Marina otel açılış

Viaport Marina otel açılış

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Kıyı İstanbul, Büyükçekmece’de yükseliyor!

Yeditepe Marina’nın, Büyükçekmece sahilinde inşa ettiği Kıyı İstanbul Projesi'nde; marina, otel ve Avrupa’nın en popüler 7 şehrinden esinlenerek tasarlanan özel bir çarşı bölümü yer alacak

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Bodrum'a yeni marina geliyor!

Bağdat Caddesi'ndeki Park Residences projesiyle tanınan Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'da 400 dönümlük arazi alanına otel, konut ve marina inşa edecek.Şirket bu projeden 500 milyon dolar gelir hedefliyor.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Ordu'nun batı ve doğu bölgeleri Meletpark'la birleşecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ''Melet Irmağı ile Karadeniz'in birleşim noktasında dalgakıran ve mendirekler yardımıyla bir iç deniz bölgesi oluşturup bu bölge içerisinde marina, otel ve kültür merkezi oluşturulacak'' dedi.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Viaport Marina otel açılış Haberi

Viaport Marina otel açılış

İstanbul’un cazibe merkezlerinden bir olmaya aday Tuzla Viaport Marina, yapımına başlandıktan 14 ay gibi kısa bir süre sonra 29 Mayıs’ta ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak. 1 milyar liralık bütçesiyle İstanbul en büyük projeleri arasında yer alan projede eğlence alanlarından, AVM’ye yüzlerce lüks yatın barınabileceği marinadan, tematik akvaryuma ve 5 yıldızlı otele kadar her şey düşünüldü. Açılış öncesi Viaport Marina’da düzenlenen basın toplantısında projenin detayları hakkında bilgiler verildi.


“MERKEZİN MUTLAK DENİZLE BİRLEŞTİRİLMESİ GEREKİYORDU”

Viaport Marina’nın Tuzla’da merkez oluşturulmasına büyük katkı yapacağını kaydeden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Halkımızın bir istek ve talebi vardı. Tuzlamız’a gelme nedeni olan insanlar için bir süreç oluşturmak zorundaydık, bir cazibe oluşturmak zorundaydık ve Tuzla’mızın en uzakta olması dezavantajını ortadan kaldıracak bir mekan oluşturmalıydık. Çünkü Tuzla halkımız şunu...