26 / 04 / 2024

Viaport Marina Tuzla

Viaport Marina Tuzla

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Viaport Marina 3 etabıyla 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olarak inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor

Viaport Marina nerede?

Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina projesi Via Properties imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" slonanıyla tanıtılıyor. Peki Viaport Marina nerede?

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Tuzla Viaport Marina bu ay açılacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Viaport Marina basın toplantısı 18 Mayıs'a ertelendi!

Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. 1 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina, Via Properties tarafından hayata geçiriliyor. Projenin basın toplantısı 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Viaport Marina 19 Mayıs'ta açılıyor!

Via Properties tarafından hayata geçirilen Viaport Marina, 19 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı Viaport Marina'nın inşaat süreci hakkında bilgiler verilecek.

Viaport Marina'nın açılış hazırlıkları tamamlanıyor!

Alışveriş adası ve tema parkın yaz sezonunda hizmete gireceği, 1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina’da, otel ve akvaryum projesi önümüzdeki yıl misafirlerini ağırlayacak.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Viaport Marina Tuzla projesini hangi firma hayata geçiriyor?

Viaport Tuzla Marina hangi inşaat firması tarafından gerçekleştiriliyor? Tuzla Marina Viaport ne zaman açılacak? Viaport Marina Tuzla kaça mal olacak? Viaport Marina Tuzla projesini hangi firma hayata geçiriyor?

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Orçun Kocakoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viaport Marina Tuzla Haberi

Viaport Marina Tuzla

Denizcilik sektörünün deneyimlenmemiş projesi olarak lanse edilen, içerisinde alışveriş merkezi, tema park, konser alanı, akvaryumu, eğlence merkezi, fuar meydanı gibi etaplardan oluşan Viaport Marina, Tuzla’yı devler ligine çıkardı.


Türkiye’nin en yeni marinasına sahip, mega yatların da yanaşabildiği Viaport Marina 750 yat kapasitesine sahip iki ayrı marinadan oluşuyor. Sosyal yaşamın ortasında konumlanan marina, tek sahiplerinin son dönemde en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri olarak ortaya çıkıyor.


Coşkun Bayraktar: “Viaport Marina İstanbul’un marka yüzü”


Projenin İstanbul’un marka yüzlerinden biri haline geldiğini belirten Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Projemize geçtiğimiz yıl 15 milyon yerli-yabancı ziyaretçi ağırladık. Bu yıl ise bu rakam 25 milyon kişiye çıkacak.”diye konuştu.


“Rüzgarı tersine çevirdik”


Denizcilik sektörü adına ise kurdukları Via Fuarcılık ile düzenledikleri fuarlarla bugüne kadar sektörü Tuzla’ya taşıdıklarını kaydeden...