24 / 04 / 2024

Viaport Marina ulaşım

Viaport Marina ulaşım

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Viaport Marina'nın resmi açılışı 29 Mayıs!

1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Viaport Marina’da deniz üstünde konumlandırılan adacıklarda alışveriş yapılacak.

Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor!

Viaport Marina 1 milyar TL'lik yatırımla İstanbul'un fethedildîği gün kapılarını hayata açıyor..Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor.

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 319 bin 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara ulaşım krokisi!

Marina Ankara Çankaya'da daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Marina Ankara ulaşım krokisi...

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Oran Marina Ankara ulaşım!

Oran Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Konut fiyatlarının 3 milyon TL'den başladığı proje 87 adet villadan oluşuyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Viaport Marina'da Kubat konseri bu akşam!

29 Mayıs'ta kapılarını açan, Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olan Viaport Marina'da eğlence start aldı. Bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne alacak.

Viaport Marina ulaşım Haberi

Viaport Marina ulaşım

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.


Grubun yaptığı açıklamada, şu bilgiler yer aldı:


“Avrupa’nın ikinci büyük köprüsü olan ve İstanbul’a olan mesafeyi kısaltacak Osmangazi Köprüsü sayesinde Yalnızca İzmit’te yaşayanlar değil İzmir’de yaşayanlar bile günübirlik şekilde ViaSea Tema Park’a gelebilecek. Osmangazi Köprüsü ile birlikte İstanbul dışından çok fazla ziyaretçi ağırlayacak olan ViaSea, daha çok kişiye ulaşacak. Alışveriş adası, tema parkı ve marinasıyla geçtiğimiz yıl kapılarını ziyaretçilerine açan Tuzla Viaport Marina’da yer alan, tema parkı ViaSea, 7’den 70’e her yaştan ziyaretçisine sınırsız eğlence vaat ediyor. Klasik Türk Lunapark kültüründen, dünya çapında oyuncaklara kadar eğlenceyi doludizgin yaşatan ViaSea, en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu ile dünyanın tüm sualtı...