19 / 04 / 2024

Viaport Venezia kapılarını açtı

Viaport Venezia kapılarını açtı

Venedik konseptiyle tasarlanan, 1.5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin alışveriş merkezi etabı kapılarını açtı. AVM'ye yılda 15 milyon ziyaretçi bekleniyor.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia kapılarını açtı!

Venedik konseptiyle tasarlanan, 1.5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin alışveriş merkezi etabı kapılarını açtı. AVM'ye yılda 15 milyon ziyaretçi bekleniyor.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina bu ay kapılarını açacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Ofis Tekin Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı!

Ofis Tekin, evlerinde olduğu gibi ince zevklerini gün boyu vakit geçirdikleri iş yerlerinde görmek isteyenler ile tasarımcılar için buluşma noktası olacak Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı.

Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük ev tekstil fuarı "Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı" bu yıl 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Alanında dünya ikincisi olan fuar, 21-25 Mayıs'ta NR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek...

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.

Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Sn. Beşir Atalay'ın katılımı ile kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.

İstanbloom Ofisleri iş dünyasına kapılarını açıyor!

İstanbloom Ofisleri iş dünyasına kapılarını açıyor. İş dünyasının kalbinin attığı, Zincirlikuyu' da bulunan İstanbloom, ofis kiralamak isteyen firmalara cazip metrekare fiyatları ile ödeme seçenekleri sunuyor.

Rings AVM Sancaktepe 29 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings Alışveriş Merkezi, 29 Ağustos'ta kapılarını açıyor. 25 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 112 mağazası bulunan alışveriş merkezinin kiralama faaliyetlerini İnside AVM Danışmanlık yürütüyor.

37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açtı. Tüyap'ta 81 bin metrekarelik 12 salon ve açık alana konumlanan fuar, 39 ülkeden, bin 150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturuyor...

Kırıkkale Podium AVM 9 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Elif Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi 9 Mayıs 2014 Cuma günü kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açıyor...

Viaport Venezia kapılarını açtı Haberi

Viaport Venezia kapılarını açtı

Via Properties, Viaport Venezia ile birlikte İstanbul’daki alışveriş merkezlerinin kiralanabilir alan toplamını 320 bin metrekareye çıkardı. Alışveriş merkezine yılda 15 milyon ziyaretçi gelmesi hedefleniyor.

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği Viaport Venezia’yı açtı. 140 mağaza ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Viaport Venezia’yı, ilk günden 20 bin kişi gezdi.


Viaport Venezia’da, gondollarla kanallarda gezinti yapılabiliyor. Ayrıca Venedik’in meşhur San Marco Meydanı’nın bir benzeri bulunurken, buranın etrafı yeme içme alanlarına ayrılmış.


Ulaşım avantajı

Outlet konseptinde hizmet veren mağazalarda ziyaretçilere 365 gün indirimli alışveriş yapma imkânı sunuluyor.


Habipler-Topkapı tramvay hattının yanıbaşında olan proje, ulaşım açısından avantajlı bir konumda bulunuyor. Proje aynı zamanda yapımına başlanan Mecidiyeköy-Havalimanı metro hattından da direkt bağlantı alıyor.


Viaport Venezia projesinin ilk yıl 15 milyon kişi tarafından ziyaret edilmesini...