19 / 04 / 2024

villa baskını

villa baskını

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Altında her şey bu detaya bağlı! Eli altına gidecekler eliniz yanmasın

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen altın fiyatlarındaki baskı devam ediyor. Fİyatlardaki bu baskının ise ABD'deki enflasyonla mücadeleyle ilgili olduğu belirtiliyor. ABD Merkez Bankası'nın enflasyona karşı başarısız olacağı düşüncesi, altın fiyatlarını baskılıyor.

Analistlerden çok net altın tahmini! Kimse bu kadar net konuşmamıştı

Altında yaşanan düşüşün ardından elinde altını olan vatandaşlar da kara kara düşünmeye başladı. Analistlerden elinde altını olacak vatandaşları üzen bir tahmin geldi. Analistler, doların güçlenmesiyle birlikte altının üzerinde artan baskının kısa sürede toparlanmayacağını vurguluyor.

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Villa satışları hız kesmiyor, fiyatlar artıyor!

Reel Yatırım Broker Yeşim Dikmen, villa fiyatlarını ve sektörde yaşananları kaleme aldı. İşte Yeşim Dikmen'in o yazısı...

villa baskını Haberi

villa baskını

Coronavirüs, dünyaya yayıldı. Ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Duyarsız vatandaşlar ne virüsü ne de can kayıplarını umursadı. Parti parti gezerek toplum sağlığını hiçe saydı.

Takvim'de yer alan habere göre; 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de yükseltti. Kiralar bir anda artmaya başladı. Tarabya, Emirgan ve Rumelihisarı'nda bulunan 3 katlı villaların günlük kiraları, 3 bin liradan 10 bin liraya ulaştı. Bazı parti severler ise polis baskınından kaçmak için Kemerburgaz, Göktürk ve Zekeriyaköy'de villa kiraladı.

Bölgede kiralar 10-15 bin TL'ye ulaştı.  Model Şevval Şahin ile oyuncu Öykü Çelik, kaçak koronavirüs partilerine katıldı. Halkın tepkisi ise fazla oldu.

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Kiralık villalara koronavirüs...