25 / 04 / 2024

villaggio alışveriş merkezinde yangın

villaggio alışveriş merkezinde yangın

Katar’ın başkenti Doha’nın en büyük alışveriş merkezindeki çocuk yuvasının yakınında yangın çıktı. 13’ü çocuk 19 kişi hayatını kaybetti

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

2005 yılında Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracakmış!

2005 yılında Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. 250 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezinde 300 mağaza bulunacakmış.

Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor !

Adapazarı Belediyesinin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Mescitli alışveriş merkezinde alkole 100 metre muafiyeti!

AVM ve zincir mağazalar dahil perakende ticaretini düzenleyen kanun tasarısı TBMM’ye sevk edildi. 28 maddeden oluşan yeni kanun tasarısı ile alışveriş merkezlerinde ortak kullanım alanları oluşturulacak.

Alışveriş merkezinde çıkan yangın korkuttu!

İstanbul Alibeyköy Vialand'ın içinde bulunan alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasının havalandırma boşluğunda, dün sabah saat 06.00'da elektrik tellerinde yangın çıktı. Yangın AVM kapalıyken meydana geldi.

El-Mağrib El-Kebir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Fas 'ın Nador kentinde, içinde 880 iş yeri bulunan El-Mağrib el-kebir alışveriş merkezinde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı.

Fas'ta alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Fas'ın kuzeydoğusundaki Nador kentinde bulunan içinde 880 iş yeri bulunan El-Mağrib el-kebir alışveriş merkezindeki yangın, dün sabah erken saatlerde çıktı.Yangının elektrik kontağından kaynaklandığını belirtildi...

Vıva Alışveriş Merkezinde yangın çıktı!

Balkanların en büyük alışveriş merkezlerinden biri arasında gösterilen, Kosova'nın Prizren kentindeki VIVA Alışveriş Merkezi 3 saate küle döndü. Bazı alanlarda halen yangının devam etmesi nedeniyle söndürme çalışmaları saatlerce sürdü.

Libya'daki halı alışveriş merkezi yandı!

Libya'nın Bingazi kentindeki halı alışveriş merkezinde çıkan yangında yaralanan 1 kişi ile dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı. Ez-Zayidi, yaralı ve dumandan etkilenenlerin hastaneye kaldırıldığını bildirdi

Mavi Bahçe alışveriş merkezi için çalışmalar hızlandı!

Eylül 2014'te açılışının yapılması planlanan Mavi Bahçe alışveriş merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Opera Gayrimenkul tarafından İzmir Balçova'da inşa ettirilen Mavi Bahçe'de aylık ziyaretçi hedefi 1 milyon 200 bin kişi...

Polisler alışveriş merkezinde stand kurdu!

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği, Nişantaşı City's alışveriş merkezinde kurduğu stantta vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı bilgilendiriyor ve dolandırıcılığa uğramış mağdurlarla konuşuyor..

Paşabahçenin 36.mağazası Aqua Florya Alışveriş merkezinde açıldı!

Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıldı.

Adana’da 8 katlı bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi üzerindeki Çetinkaya Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi

villaggio alışveriş merkezinde yangın Haberi

villaggio alışveriş merkezinde yangın

KATAR’ın başkenti Doha’nın en büyük alışveriş merkezi Villaggio’nın birinci katındaki çocuk yuvasına yakın bir noktada dün yangın çıktı. Yerel saatle 11.30’da başlayan yangında, alışveriş merkezi ve çevresi dumanla kaplandı. İtfaiye ekipleri, acil çıkışlara uzak ve uzun koridorun uç noktasındaki yuvaya ulaşmak için tavandan delik açtı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, itfaiyenin yoğun çabalarına rağmen saatler sonra söndürülebildi.


Çocuklar için çok geç


Yangında 13’ü çocuk 19 kişi hayatını kaybetti. Çoğu itfaiye eri 17 kişi de yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğretmen, 2’sinin kurtarma görevlisi olduğu açıklandı. Hayatını kaybeden çocuklardan 4’ünün İspanyol 1’inin Fransız olduğu bildirildi. İçişleri Bakanı Abdullah bin Nasır el Sani, “Elimizden gelen her şeyi yaptık ancak yangın yerine ulaştığımızda çocuklar için çok geç olmuştu. Olanlardan dolayı çok üzgünüz” dedi.


Alarm sistemi yok muydu


Görgü...