29 / 03 / 2024

Vintage desenli karo tasarımlar

Vintage desenli karo tasarımlar

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

BİM'de 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü!

BİM 23 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü.

ŞOK’ta ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü!

ŞOK’un 12 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü. İşte ŞOK 12 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Ashley Furniture'den yeni vintage tasarımlar!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; ev dekorasyonunda Vintage sevenlere yepyeni tasarımlar sunuyor…

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Dekorasyonda 2016 vintage yılı olacak!

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Vintage desenli karo tasarımlar Haberi

Vintage desenli karo tasarımlar

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Özellikle evlerin girişlerinde, mutfakta ve banyolarda sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak.


Kısacası evin ortak alanlarında kullanılabilecek olan bu tasarımlar ev sahiplerinin yanı sıra misafirlerin de beğenisini toplayacak.


Günümüzde tüm ev sahipleri evlerinde halı kullanma taraftarı değil. Evde daha rahat olmak için halı kullanmayan kişiler için zemine hareket katması amacıyla tercih edilen karo tasarımlar kullanıldıkları alanın daha canlı ve şık bir hale gelmesine yardımcı oluyor.


Eskiyi günümüzde harmanlayan bu tasarımlar evi adeta stilize ediyor.Eskiyi seven ve geçmişin güzel motifleri ile her an iç içe olmak isteyen ev sahipleri kesinlikle evlerinde karo tasarımlar için yer ayırmalı.


Taşınacaksanız ya da evinizin görünümünü baştan sona değiştirecekseniz vintage esintili zeminleri...