27 / 04 / 2024

Vintage desenli seramikler

Vintage desenli seramikler

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

BİM'de 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü!

BİM 23 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü.

ŞOK’ta ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü!

ŞOK’un 12 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü. İşte ŞOK 12 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bir iPhone modeli daha adaya veda ediyor!

Apple, daha önce "vintage ürün" kategorisine aldığı iPhone 5c modeline artık hiçbir destek sağlamayacak. İşte detaylar...

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

BİM Market 10 Haziran kataloğu yayınlandı! Yepyeni ürünlerin fiyat listesi…

BİM Market 10 Haziran Cuma günü yeni ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu hafta özellikle de LCD televizyonlar ve tropikal desenli ürünler dikkat çekiyor. Her hafta bir konsept ile karşımıza çıkan Bim market bu hafta Tropikal konseptiyle eviniz için tropikal desenli ürünleri satışa sunuyor.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Vintage desenli seramikler Haberi

Vintage desenli seramikler

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Özellikle evlerin girişlerinde, mutfakta ve banyolarda sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak.


Kısacası evin ortak alanlarında kullanılabilecek olan bu tasarımlar ev sahiplerinin yanı sıra misafirlerin de beğenisini toplayacak.


Günümüzde tüm ev sahipleri evlerinde halı kullanma taraftarı değil. Evde daha rahat olmak için halı kullanmayan kişiler için zemine hareket katması amacıyla tercih edilen karo tasarımlar kullanıldıkları alanın daha canlı ve şık bir hale gelmesine yardımcı oluyor.


Eskiyi günümüzde harmanlayan bu tasarımlar evi adeta stilize ediyor.Eskiyi seven ve geçmişin güzel motifleri ile her an iç içe olmak isteyen ev sahipleri kesinlikle evlerinde karo tasarımlar için yer ayırmalı.


Taşınacaksanız ya da evinizin görünümünü baştan sona değiştirecekseniz vintage esintili zeminleri...