26 / 04 / 2024

vip turizm

vip turizm

VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, “Geçmişte ‘ Turizm fantezidir ’ diyenler vardı. Şimdi 35 milyon turist ağırlıyoruz. 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil” dedi.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özgütürk tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de ortaklığında kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kahraman tarafından kuruldu.

Vip Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vip Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vaddah Alshabi tarafından kuruldu.

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Erbay ve Işık Koç ortaklığında kuruldu.

Megana Vip Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Megana Vip Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Kalem Vip Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem Vip Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Sarmad I. Al-Anı ve Mahmood Hatem S Al-Anı ortaklığında kuruldu.

Vip Katara Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vip Katara Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoskun Köygülü tarafından kuruldu.

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Atlı tarafından kuruldu.

vip turizm Haberi

vip turizm

1968 yılından bu yana turizm faaliyetleri yapan ve 2015’te uzaya turist göndermeyi hedefleyen VIP Turizm 2014’ü 140 milyon lira ciro ile kapattı. 2015’te ise yüzde 25’lik büyüme ile kapatmayı hedeflediklerini ifade eden VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, 2014’te yaşanan siyasi ve toplumsal olaylar nedeniyle 2014’te bir daralma yaşandığını söyledi. 2023 hedeflerinin yakalanabilmesi için bu tip olayların yaşanmaması gerektiğine değinen Pirinçcioğlu, “50 milyon turist ve 50 milyar dolarlık gelir hedefi hayal değil. Büyük bir vizyonla 2023 hedefleri için çalışmalıyız” dedi. Türkiye’de dünya standartları üzerinde tesislerin yapıldığına değinen Pirinçcioğlu, “1968 yılında 500 bin kişi Türkiye’de ağırlanıyordu. Yatak kapasitesi de 40 bin civarındaydı. O dönemlerde ‘Rodos Ada’sının yatak kapasitesinden bile daha düşük’ yorumları yapılıyordu. ‘Turizm fantezidir’ diyenler vardı. Şimdi ise turizmde adı...