24 / 04 / 2024

Vira İstanbul ne zaman teslim

Vira İstanbul ne zaman teslim

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel fiyatları!

Gül Proje imzası ile hayata geçirilen Vira İstanbul 95 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Beylikdüzü Vira İstanbul güncel fiyatları...

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vira İstanbul Evleri nerede?

Vira İstanbul Rezidans 17 blok şeklinde dizayn edildi. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin bulunduğu proje Gül Proje imzası taşıyor. Peki Vira İstanbul Evleri nerede?

Vira İstanbul satış ofisi!

Vira İstanbul satış ofisi irtibat için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 95 bin metrekare arsa alanına sahip proje 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşuyor.

Vira İstanbul lokasyon!

Vira İstanbul lokasyon bilgilerine göre proje Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde inşa ediliyor. Konutların minimum 71 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Vira İstanbul Rezidans satış ofisi!

Vira İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 94 85 olarak belirlendi. Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta olan proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor.

Gül Proje Vira İstanbul teslim tarihi!

Gül Proje Vira İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 95 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede dairelerin alanları 70 ile 201 metrekare arasında değişiyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Megakent'e yakın bölgede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul nerede?

Ödemelere göre 30 aya varan vadelendirme sağlanan proje Gül Proje tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1.155 adet konuttan oluşan proje Megakent'e yakın yerde yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında nakitte veya banka kredisinde yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul ödeme koşulları!

Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 1.155 adet konut yer alıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredili ödemeler yapılabiliyor.

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vira İstanbul Evleri 17 blokta toplam 1.159 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman bitecek?

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde inşa edilen Vira İstanbul projesinde 92 bin TL peşinattan sonra, ara ödemeler ve aylık 2 bin TL ile ev sahibi olunuyor...

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Vira İstanbul Rezidans Kavaklı projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Peki, 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Beylikdüzü'ne Vira İstanbul ile yeni sosyal donatılar geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL'lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel'de yapıldı.

Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Lansmana özel olarak indirim sağlanan proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde 1.156 konut ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 92 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Vira İstanbul Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Vira İstanbul projesinde 38 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vira İstanbul Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu!

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu konumda yükseliyor. Viraİstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 lira olarak belirlendi. Projede 1.156 konut ve 39 cadde mağazası olacak...

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Viraİstanbul projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Vira İstanbul ne zaman teslim Haberi

Vira İstanbul ne zaman teslim

Viraistanbul projesinin deniz manzarası ve lokasyonu ile öne çıktığını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile de dikkat çeken projelerinin 630 milyon TL'lik yatırım değeri taşıdığını belirtti. Viraistanbul projelerinin hayata geçirildiği Kavaklı sahil bölgesindeki 92 bin metrekarelik arazinin 74 bin 500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılara ayrıldığını anlatan Ali Gül, "Viraistanbul, kreşi, basket sahaları, dinlenme köşelerinden yürüyüş yollarına, havuzlardan spor tesislerine, çocukların doyasıya eğleneceği tırmanış duvarlarından, paten ve kay kay pistlerine, çim amfiden açık hava sinemasına hatta renk ve kelebek bahçesine kadar ailenizdeki herkesin mutlaka ilgisini çekecek birçok farklı olanağa sahip" dedi. 


17 blok halinde yükselecek

17 blok halinde yükselecek Viraİstanbul'da büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerden...