28 / 03 / 2024

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı son durum

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı son durum

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Konyaaltı kapalı semt pazarı 2017'de açılacak!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Viranşehir Otobüs Terminali'ndeki iş yerlerinin kuraları çekildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işyeri kura çekimine katılan Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Viranşehir'e yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru!

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede 89 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede 89 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu....

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru!

96 adet konutun satışta olduğu projede 240 ay vade uygulanıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru...

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu!

96 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projedeki ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı son durum Haberi

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı son durum


Şanlıurfa kent merkezinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ilçelerde vizyon olarak başlattığı projelerini tamamlıyor.


İlçelinin yıllardır kullandığı ve bakımsız olan Aile Mezarlığında çevre düzenlemesi, dış cephe çalışması ve yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.


İlçede yaşayan vatandaşların hijyenik ve standartlarına uygun bir şekilde alışveriş yapmasına olanak sağlayacak ve pazar günlerinin olmadığı günler ise kapalı otopark alanı hizmeti görecek olan modern kapalı semt pazarı ile bölgenin yıllardır beklediği sistemli alanlar oluşturuluyor.


Her ilçede gençlere yönelik sportif faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlamak isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yaptığı halı saha çalışmalarında sona gelindi. Mevsim şartların el verdiği ölçüde çalışmaların aralıksız sürdüğü semt sahası  kısa Viranşehirli gençlerin en uğrak mekanı olacak



Şanlıurfa Büyükşehir...