20 / 04 / 2024

viranşehir toki konutları fiyat listesi

viranşehir toki konutları fiyat listesi

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'deki toplam 467 konut inşa ediyor. Konutların kuralı satış yöntemi ile satış başvuruları başladı. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de aylık taksitler 267 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Viranşehir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

TOKİ Viranşehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesi kapsamındaki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutları satışa çıkarıyor.

TOKİ Viranşehir'de 83 konutu 601 TL taksitle satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Viranşehir Eyyüpnebi'de 83 adet konutu kurasız satışa çıkarıyor. Konutların fiyatları 159 bin 390 TL'den başlıyor...

TOKİ ile Viranşehir’de yepyeni bir hayat!

Bir yıl önce yerleşimin başladığı Şanlıurfa Viranşehir Konutları, sakinlerine sağlıklı, temiz ve kaliteli bir yaşam sunuyor.

TOKİ Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Son başvuru tarihinin 29 Haziran 2018 olarak belirlendiği TOKİ Viranşehir 2. Etap'ta konut fiyatları 138 bin 737 TL ile 183 bin 259 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Viranşehir 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

Başvuruların 29 Haziran 2018 tarihine kadar kabul edileceği TOKİ Viranşehir 1.Etap projesinde 158 adet konut bulunuyor.

Viranşehir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 178 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Kayaşehir TOKİ Konutları kura çekilişi!

TOKİ Kayaşehir Konutları için kura çekilişi 4 Ekim'de yapılacak. Taksit ödemelerinin minimum 603, 15 TL'den başladığı proje için başvurular 20 Eylül'de sona eriyor...

viranşehir toki konutları fiyat listesi Haberi

viranşehir toki konutları fiyat listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir'de “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa edeceği konutlara başvurular başladı.


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ projesinde toplam 467 konut bulunuyor. Konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Viranşehir Şubesi aracılığıyla yapılacak.


2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutların'nın başvuruları 29 Temmuz 2015 tarihinde sona erecek.


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri'nde aylık taksitler 267 TL'den başlıyor. Dairelerde en düşük fiyat 80 bin 139 TL, en yüksek fiyat ise 106 bin 651 TL olarak belirlendi. 


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir kura çekilişi 7 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek. Konutlara başvuru bedeli olarak bin TL ödeniyor. 


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ satış duyurusu için tıklayın

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir fiyat listesi için...