28 / 03 / 2024

Virginia Ekonomi Forumu ne zaman

Virginia Ekonomi Forumu ne zaman

Türk Amerikan İşadamları Derneği ( TABA/AmCham ) Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem, 10 Amerikan şirketinin Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye' de iş yapmayı hedeflediğini belirtti...

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Dünyanın en rekabetçi ekonomisi açıklandı!

Dünya Ekonomi Forumu (WEF) tarafından hazırlanan Küresel Rekabet Raporu'nda, dünyanın ekonomik ve teknolojik olarak en rekabetçi ekonomisinin Singapur olduğu belirtildi.

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında nitelikli projeler üstleniyor!

Rönesans Holding, St. Petersburg’daki Ekonomi Forumu’nda 4 anlaşmaya imza attı. Anlaşmalardan biri de 1.3 milyar Euro’luk gaz işleme tesisini kapsıyor.

Yalova'da "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" düzenlendi!

Yalova'da gerçekleştirilen "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"nda AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı konuşan Fatma Salman, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve elde ettikleri verilerin seçimler için kendilerine yol göstereceğini söyled

Türkiye yatırım için güvenli ekonomi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gedikli, “Türkiye yatırım için güvenli ve verimli bir ekonomi” şeklinde konuştu.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İnşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmeli!

2017’nin ortalarına gelindiği halde hala ekonominin bir kıskaçta olduğunu kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, sıcak paraya, varlık satışına ve inşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Yatırımlarda gaza basılacak, ekonomi şahlanacak!

16 Nisan referandumu sonrasında "Evet" çıkmasıyla birlikte TL’nin değerleneceği, borsanın uçacağı, yatırımların gaza basacağı bir döneme girdik. Ekonomi adeta şaha kalkacak, ülke kazanacak, vatandaşın cebi rahatlayacak. .

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Megaron Çatı Teknolojileri, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Megaron Çatı Teknolojileri, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile ekonomi dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yer aldı.

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu 23 Mart'ta!

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF'2017), 23 Mart'ta, Arap dünyasından yatırımcıları Türkiye'deki fırsatlarla buluşturacak.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Virginia Ekonomi Forumu ne zaman Haberi

Virginia Ekonomi Forumu ne zaman


10 Amerikan şirketi Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye'de iş yapmayı hedefliyor. Amerikalı firmalar İstanbul'da ve Ankara'da 100'den fazla Türk şirketiyle görüşme yapacak


Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem, 10 Amerikan şirketinin Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye'de iş yapmayı hedeflediğini belirterek, "Amerikalı firmalar İstanbul'da ve Ankara'da 100'den fazla Türk şirketiyle görüşme yapacak. Umarım Türkiye'de yatırım fırsatı bulurlar" dedi.


ABD'nin Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı ve TABA katkılarıyla düzenlenen Virginia Ekonomi Forumu'nun ilk ayağı İstanbul'da başladı.


Etkinliğin açılışında konuşan Erdem, şirketlerin Türkiye'de öncelikle Bilişim Teknolojisi (IT) alanında yatırım yapmak istediğine dikkati çekerek, savunma, güvenlik ve IT alanları olmak üzere farklı sektörlerde hizmet veren 10 Amerikan firma yetkilisinin Türkiye'de yatırım ve ortaklık kurmak için ikili görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.


Türkiye'nin herkese barışçıl bir...