16 / 04 / 2024

Virgül Yapı Ve Dekorasyon iletişim 

Virgül Yapı Ve Dekorasyon iletişim 

Virgül Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Günüç tarafından kuruldu. 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

İmar affı nedir? Neden yapılır ve avantajları nelerdir?

3194 sayılı İmar Kanunu'nda gerçekleştirilen düzenleme, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınmasını sağlayarak devlet ile vatandaş arasında uzlaşmayı amaçlayan bir uygulamadır. Peki imar affı neden yapılır ve yapı sahiplerine ne kazandırır?

İBB başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İBB başvurusu kaç TL? İBB başvurusu için şartlar nelerdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),  üniversite öğrencilerine yönelik eğitim yardımı başvurularını kabul etmeye başladı. Başvuruların başlamasıyla birlikte İBB bursunun detayları ve başvuru şartları merak konusu oldu. İBB bursunun miktarı ne kadar? Başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Rölöve nedir? Rölöve nasıl yapılır ve çeşitleri nelerdir?

Rölöve, mimar ve inşaat alanında sıklıkla duyulan bir terimdir. Kent ve arkeolojik yapı çalışmalarında öne çıkan bu kelimeyi yakından incelemek gerekir. Peki rölöve nedir, rölöve nasıl yapılır ve rölöve çeşitleri nelerdir? İşte rölöve terimi ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı ile ilgili detaylar peş peşe belli oldu. 28 Nisan'da başvuruları başlayan personel alımının şartları neler? 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Virgül Yapı Ve Dekorasyon iletişim  Haberi

Virgül Yapı Ve Dekorasyon iletişim 

Virgül Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Günüç tarafından kuruldu. 

Virgül Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Her türlü nalburiye işleri yapmak. 4- Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri...