26 / 04 / 2024

vitra banyo malzemeleri

vitra banyo malzemeleri

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

vitra banyo malzemeleri Haberi

vitra banyo malzemeleri

Konut sektörü banyo mutfak gibi yan sektörleri de hızla büyütürken bu alan yönelik ürün grupları da talebe yönelik çeşitleniyor. VitreAlity sanal gerçeklik gözlüğünü geliştiren Vitra, seçilen ürünlerle tasarlanan banyo ya da mutfağı sanal gözlüklerle müşteriye gösteriyor.


TALEP RÖNTGENİ ÇIKARILIYOR 


Yaklaşık 1 yıl önce Eczacıbaşı Grubu’na geçen Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Başkan Yardımcısı Deniz Aktürk Erdem,  Erdem, “Mağazalarımıza gelen müşterilerimize öncelikle beklenti ve taleplerini öğrenebileceğimiz bir anket uyguluyoruz tabletlerle. Bu ankete göre 15 bin ürün grubumuzdan tüketicimize uygun olanları belirliyoruz. Proje grubumuz karodan banyoya, mutfaktan diğer tamamlayıcılara kadar bir evde ihtiyaç duyulan her şeyi A’dan Z’ye tasarlıyor” dedi.


TASARIM DEMOKRATİKLEŞİYOR 


Tasarımın artık belirli bir zümreye ait olmadığını dile getiren Deniz Aktürk Erdem, herkesin evini tasarlama ihtiyacı duyduğunu ve tasarımın giderek demokratikleştiğini söyledi.  


30...