25 / 04 / 2024

Vitranın yeni tasarımları

Vitranın yeni tasarımları

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

Ahşap sevenler için Vitra'dan yeni tasarım!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler için VitrA, ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı sunuyor. Seriler hem zeminde hem de duvarda kullanılabilirliği açısından kolaylık sağlıyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

Tasarımı ve performansıyla adeta yol arkadaşı olan Skoda Kodiaq’ın güncel fiyatı belli oldu. Skoda, resmi internet sitesinden Kodiaq’ın yeni fiyat listesini paylaştığını duyurdu.

Sportif tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Seat Ateca çok iddialı! Seat Ateca’nın yeni fiyatı açıklandı!

Ürettiği her aracıyla özellikle Türkiye’deki hayran kitlesini her seferinde memnun etmeyi başaran Seat, oldukça iddialı olduğu Ateca modelinin yeni fiyatını belirledi. Seat, Ateca’nın yeni fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Gram altın ABD'de borç tavanı tasarısının Kongre'den geçtikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın yeni rekorlara koşuyor...

Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault’nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle tasarlanan Taliant fiyatları merak ediliyor. Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Konutta dönüşebilir tasarımlar ön plana çıkacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, pandemi sebebiyle tasarımda ortak alanların hızlı dönüşeceğini vurgulayarak, artık ev ortamında ofis de istenildiğini fakat satın alma gücü düşeceği için bunun daha çok inovatif çözümlerle mümkün hale getirileceğini belirtti.

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Vitranın yeni tasarımları Haberi

Vitranın yeni tasarımları

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.Ticari yapılarda da kullanılan beton dokulu seriler, işlem görmemiş ham görünümleriyle alışılagelmişin dışında bir atmosfer yaratıyor.

Parlak göz alıcı dokusu ve çarpıcı desenleriyle Ice & Smoke serisi, günün ilk saatlerinden aldığı ilhamla, yaşam alanlarına doğal ışığı yansıtıyor. Sıcak gri tonlarının ve beton dokusunun hakim olduğu seri, 80x80 cm, 60x60, 40x80 cm ve 10x80 cm boyutlarında, iç ve dış mekân seçenekleriyle sunuluyor.

Dinamik formlarla sofistike çizgileri bir araya getiren Piccadilly serisi, betonun sağlamlık ve katıksızlığını dekorasyona yansıtıyor. Ortama zarif ve ağırbaşlı bir hava katan seri, modern görünümüne klasik bir dokunuş ekleyen çiçek motifleri ve kesme bordür alternatifiyle fark yaratıyor.

Uptown serisi, mimari ve dekorasyonda popüler olan...