26 / 04 / 2024

vitrifiye sektörü

vitrifiye sektörü

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Seramik ve vitrifiye sektörleri hammadde riskiyle karşı karşıya!

Bağlayıcı özelliği yüksek kilde büyük bir sorun var. Eğer çözüm bulunmazsa Türkiye’nin en ihracatçı sektörleri arasında yer alan seramik, vitrifiye, demir döküm gibi sektörler büyük pazar kaybı riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Türkiye seramik sektöründe AB'ye girdi!

Türkiye, vitrifiye & seramik sektöründe Avrupa'nın üretim merkezi konumunda iken; bugün Türkiye'de seramik karolarda 400 milyon metrekare, sağlık gereçlerinde 21 milyon adet ve refrakterde ise 1 milyon ton üretim yapılıyor.

Ege Vitrifiye dış pazarda hakimiyetini artırıyor!

Şirket, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde kurulu fabrikasında ürettiği ürünleri, iç pazarın yanı sıra 35 ülkede 65 farklı müşteriye ihraç ediyor. İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Türk vitrifiye sektörü ve firma hakkında bilgi verdi..

Ahmet Küçükbay, inşaat sektörüne giriyor

323 milyon dolar cirolu Küçükbay Yağ, inşaat sektörüne girme kararı aldı

Kaçak yapılaşma ve inşaat sektörüne yeni düzenleme geliyor

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu'nun İskenderun'da düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu

Perakende sektörü 2010'da 50 milyar dolar ciro hedefliyor!

Şeref Songörperakende sektörünün 2010'da 50 milyar dolar ciro hedeflediklerini söyledi

3'üncü çeyrekte en fazla küçülme inşaat sektöründe görüldü

TÜİK'in 2009'un üçüncü çeyreğine ilişkin açıkladığı GSYH verilerine göre en fazla küçülme yüzde 18,1 ile inşaat sektöründe görüldü

İnşaat sektöründe ilklere imza atan İMSAD 25 yaşında!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), sektörün 25 yıllık gelişiminin en önemli tanığı olarak çeyrek asrı geride bıraktı

Soyak sektöründe en beğenilen 2. şirket oldu!

Gayrimenkul alanında 48 yıllık tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Soyak'ın başarısı sektör tarafından bir kez daha tescillendi

Garanti turizm sektörüne 255 milyon lira kredi kullandırdı!

Garanti Bankası, Turizm Destek Paketiyle, turizm sektöründeki 5 bin 719 KOBİ'ye toplam 255 milyon lira kredi kullandırdığını bildirdi

Isıtma sektörü 2009'u yüzde 30 küçülmeyle kapatacak

DOSİDER Başkanı Celalettin Çelik, ısıtma sektörünün, 2009'u yüzde 30 küçülmeyle kapatacağını öngördü

İnşaat mühendisleri sektörün geleceğinden umutsuz!

İMO Genel Başkanı Serdar Harp, inşaat sektöründe yüzde 20'lere varan daralmanın net bir şekilde görüldüğünü bildirdi

İMSAD: İnşaat sektörü teşviki hak ediyor'

İMSAD üyesi olan yirmi sektör derneği hükümetten 100 milyar dolarlık ihracat hedefi için destek istedi

vitrifiye sektörü Haberi

vitrifiye sektörü


Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.


Savaş, yazılı açıklamasında Ege Vifrifiye'nin sektördeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri yakından takip ettiğini belirterek, bu sene ihracat yaptıkları ülkelere ve iç piyasaya orta ve üst segment ağırlıklı ürünler ürettiklerini kaydetti.


Sektörün Türkiye'nin ihracatında önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Savaş, sektörün katma değeri yüksek inovatif üretime yöneldiğini aktardı. Savaş şunları kaydetti: 


"Geçen senelerde olduğu gibi, bu sene de tasarımla ön plana çıkan ürünlerin sayısı artmış, farklılıklar sağlanmaya gayret edilmiştir. Yeni teknolojilerin kanalsız ve akıllı kapaklar gibi kullanıldıkları ürün sayıları artırılmış, dünyada gelişen teknoloji akımı vitrifiye sektörüne de yansımıştır.


Ege Vitrifiye olarak bu sene ihracat yaptığımız ülkelere ve iç piyasaya orta ve üst segment ağırlık ürünler ürettik. 2017 yılı...