18 / 04 / 2024

Vizyon Park kira geliri

Vizyon Park kira geliri

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için kampanya başlatıyor. Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek...

İstanbul Park'taki kiracı firmanın süresi doldu, tahliye yapılmadı! TOSFED'den kamu zararı uyarısı geldi!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), İstanbul Park'taki kira sözleşmesi sona eren firmanın, ihtar süresi dolmasına rağmen pisti boşaltmadığına dikkat çekerek bir uyarı mesajı paylaştı. İşte detaylar...

İŞ GYO Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri 10 milyon TL'yi aştı!

İŞ GYO'nun Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirketin AVM'lerden elde ettiği toplam geliri 10 milyon 48 bin 800 TL oldu.

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Tabiat parkı ve milli parklar artık 20 yıllığına kiralanabilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, tabiat parkı ve milli parklarda 29 yıl süreyle yatırımcılara kiraya verilen alanların kira süreleri 20 yıl olarak yeniden düzenlendi.

Marmara Park AVM 2019 kira değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 ada, 110 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı...

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Muharrem İnce: Kira yardımı kesilmeyecek!

Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde halka hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz verdi.

Vizyon Park kira geliri Haberi

Vizyon Park kira geliri

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için kampanya başlatıyor.



Mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor. Buna göre satın alınan birim için Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek. Satın alan yatırımcılar dilerlerse aldıkları üniteyi kiraya verip hem kiracısından hem de Kuyaş Gayrimenkul’den olmak üzere 2 kira geliri birden elde...