26 / 04 / 2024

Vizyon Park projesi

Vizyon Park projesi

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için kampanya başlatıyor. Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek...

Vizyon Park'ta kampanya: Çifte kira getirisi!

İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor. Liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda 36 ay kira garantili satış gerçekleştiriliyor...

Vizyon Park'ta çifte kira fırsatı!

Vizyon Park'ta sınırlı sayıda kalan mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor.

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te beşi bir yerde kampanyası başladı!

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te son ofis ve atölyeler satışa sunuldu. "Beşi Bir Yerde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planları sunulan projede, 0 peşinat, 0 faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı sunuluyor...

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!

İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 20 soruda Güneşli Nurol Park projesi...

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Başkan Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi!

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi 'nde daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Anthill Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Bursa Endülüs Park projesi AVM konseptinde inşa ediliyor!

Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor.Projede 240 dairenin yanı sıra 101 mağazadan oluşan üzeri açık bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

Central Park Projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı!

Salih Bezci’nin daha önce öneri olarak sunduğu ‘Central Park’ projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı. Proje; Gençlik Parkı ile 19 Mayıs Stadyumu’nun bulunduğu alanı spor, eğlence ve yaşam merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyor.

Vizyon Park projesi Haberi

Vizyon Park projesi

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için kampanya başlatıyor.



Mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor. Buna göre satın alınan birim için Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek. Satın alan yatırımcılar dilerlerse aldıkları üniteyi kiraya verip hem kiracısından hem de Kuyaş Gayrimenkul’den olmak üzere 2 kira geliri birden elde...