19 / 04 / 2024

Vladimir Putin saray

Vladimir Putin saray

Rus muhalif Aleksei Navalny tarafından ortaya çıkan saray ifşası sonrasında Rus insanı  Arkadi Rotenberg saraya ilişkin açıklamada bulundu.

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 'Putin'in Sarayı' olduğunu ileri sürdüğü ve henüz inşaat halindeki tesisin otel olduğu öğrenildi. 

Vladimir Putin'den 1,4 milyar dolarlık saray iddialarına yanıt!

, Karadeniz’de kendisi için 1,4 milyar dolara saray yaptırdığına yönelik iddiaları reddederek, “İddia edilen mülklerin hiçbiri ne bana ne de yakın akrabalarıma aittir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Tüm bu iddialarla vatandaşlarımızın beyinlerini yıkamaya karar verdiler.” dedi.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

Rus gazı için yeni hamle! Değişiyor...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle "dost olmayan" Batılı ülkelerin, Rus doğal gazına yönelik borçlarını dolar veya avro gibi yabancı para birimleriyle ödemelerine izin verildi.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Gümüş atağa geçti! Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında atak yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? İşte 22 Eylül 2022 gümüş fiyatları.

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

Bloomberg'ten Türkiye ile ilgili çok konuşulacak doğalgaz iddiası

Bloomberg, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile görüşerek doğalgazda indirim ve TL ile ödeme isteyecek.

Buğday fiyatları Putin'in açıklamalarıyla uçuşa geçti! Ekmeğe zam kapıda!

Ekmeğe arka arkaya gelen zamlardan sonra elektrik ve doğalgaza da yeni zamlar geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'tahıl koridoru açıklaması ile buğday fiyatları da zirve yaptı. Buğday, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra ekmeğe de yeni zam göründü. 

Vladimir Putin saray Haberi

Vladimir Putin saray

Rus muhalif Aleksey Navalni’nin gözaltına alınmasından sonra YouTube üzerinde yayınlanan ve özel bir internet sitesi ile birlikte bütün dünyaya ifşa edilen “Putin’in milyar dolarlık sarayı” ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Navalni, Rus lidere yakın iş insanları tarafından satın alınan arazi ve inşa edilen saray ile ilgili açıklamayı Putin’e yakın iş insanı Rotenberg'in yaptığını iddia etti.

Putin’e hediye edildiği öne sürülen arazi ve saray ile konuşan Rotenberg, “Burası benim. Birkaç yıl önce kreditörlerle anlaşma yaparak bu araziyi satın aldım. Burası 1-2 yıl içinde tamamlandıktan sonra otel olarak faaliyete girecek” dedi. 2014’ten beri ABD’nin yaptırım listesinde bulunan Rotenberg, Putin’in çocukluk arkadaşı ve judo partneri olarak tanınıyor.

Rusya lideri Putin'e en yakın isimlerden olan Rotenberg'in aynı zaman içerisinde bölgede...