19 / 04 / 2024

Vodafone Arena açılış ne zaman

Vodafone Arena açılış ne zaman

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena’nın açılış tarihi belli oldu mu?

Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılış tarihini en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat işi aceleye gelmez. " dedi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena açılış ne zaman Haberi

Vodafone Arena açılış ne zaman

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor


Vodafone Arena'da çelik çatının üzeri kaplanmaya başlanılırken, koltuklarla yazılan "Beşiktaş" yazısı da tamamlandı. Futbol oynanacak zeminden vinçler dışarı çıkarılırken, çimlendirme öncesi zemin hazırlık çalışmaları sürüyor. Stadın ne zaman açılacağının önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir toplantıyla açıklanması bekleniyor.


ÇATI KAPLANMAYA BAŞLANDI

Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor.


TRİBÜNLERDEKİ "BEŞİKTAŞ" YAZISI TAMAMLANDI

Öte yandan tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi. Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50'sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Öte yandan koltuklarla yazılan "Vodafone Arena" ve "Beşiktaş" yazıları da tamamlandı.


Futbol sahasının yapımı da hızla sürüyor....