20 / 04 / 2024

Vodafone Arena açılış töreni

Vodafone Arena açılış töreni

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçede yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor..

Vodafone Arena yeni sezonda açılacak!

BEŞİKTAŞ Yöneticisi Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni stadın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Çebi, "Tüm çabamız Vodafone Arena'nın bir an önce yapılması. Zor bir dönemden geçiyoruz. " dedi..

Vodafone Arena'nın açılışı Ağustos'a ertelendi!

Beşiktaş camiasının bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena’nın, Haziran ayında yapılması planlanan açılışı, yine ileri bir tarihe sarktı. Stadın açılışı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek..

Vodafone Arena'nın açılışına Barcelona futbolcuları gelecek!

Beşiktaş yeni stadının açılışıyla da ses getirmek istiyor. Açılış maçı için Messi'li Barcelona'yı davet eden siyah beyazlılar, ilk etapta olumlu yanıt aldı...

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena açılış töreni Haberi

Vodafone Arena açılış töreni

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.  Açılışa Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat , Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Ali Şen katıldı.


İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı. Açılış sırasında stat içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hepimiz şahidiz ki Beşiktaş çok sağlam bir geleneğe sahip. Sembolü kartal dahi Selçuklu devletimizin sembolüdür. Dolayısıyla sembolüyle de o geleneğe sahiptir. Mekanı itibarıyla ise Selçuklu'dan sonraki devletimizin siyasi kalbinde doğmuştur." dedi. 


Davutoğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) yapımı tamamlanın stadı "Vodafone Arena"nın açılış törenindeki konuşmasına, "Tarihi bir gün. Çünkü kartal evine dönüyor." diyerek başladı. 


Herhangi...