18 / 04 / 2024

Vodafone Arena açılışı ne zaman

Vodafone Arena açılışı ne zaman

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Fikret Orman: Vodafone Arena çok pahalı bir stat!

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Yalçın Karadeniz: Vodafone Arena bizim için açıldı!

Toplantının açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, "Stat bizim açımızdan açıldı, saha dışı ilk maçımızı bugün yaptığımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Vodafone Arena'da geri sayım başladı!

Fikret Orman, "Mabedimize kavuşacağımız günler yaklaştıkça, herkes gibi benim de heyecanım artıyor. Vodafone Arena’da artık geri sayıma geçtik. 'Yaşayan' bir stadımız olacak." dedi.

Vodafone Arena ne zaman bitecek?

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunda maçlarını kendi stadında oynamak isteyen Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatına yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Vodafone Arena ne zaman bitecek?

Vodafone Arena'nın son hali Beşiktaşlıları heyecanlandırdı!

Spor Toto Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Vodafone Arena Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

VODAFONE Arena'da çatı montajı ile uğraşılıyor. Stadın açılışında önemli bir adım olan bu montajın ardından çimlerin serilme tarihi de netleşti. Çalışmaların hızlandığı Arena'da çimlerin serilme tarihi olarak 1 Ağustos belirlendi.

Vodafone Arena'nın inşaatı 7 ay içerisinde tamamlanacak!

Beşiktaş camiasının sabırsızlıkla beklediği statta, çatının kapatılması, zeminin çimlendirilmesi ve koltukların yerleştirilmesi işlemlerinin en az 7 ay daha süreceği belirlendi...

Vodafone Arena'nın açılışına Barcelona futbolcuları gelecek!

Beşiktaş yeni stadının açılışıyla da ses getirmek istiyor. Açılış maçı için Messi'li Barcelona'yı davet eden siyah beyazlılar, ilk etapta olumlu yanıt aldı...

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena açılışı ne zaman Haberi

Vodafone Arena açılışı ne zaman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın tamamlanmasının yönetime ve camiaya büyük gurur verdiğini söyledi. Star’ı ağırlayan Orman “İnşaatı yaptığımız dönemde Galatasaray’dan, Fenerbahçe’den stat istedik, olumsuz yanıt aldık. Bir maketle başlayan hayal gerçek oldu, şartları eşitledik. Artık ezik değiliz. Taraftarlarımız sokaklarda başı dik yürüyor. Şimdi 5 binden fazla Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı açılış için bizden bilet istiyor” dedi.


STAT AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR

Orman, stadı paylaşma talebi gelirse cevaplarının ne olacağı konusunda ise “Sportif yanım paylaşmam gerektiğini söylüyor. Ama şu anki ruh halim müsade etmez. Çünkü o dönemde çok üzüldüm” diye konuştu. Vodafone Arena’yı yapmalarının amaç değil sonraki hayal için araç olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı “Avrupa’dan kupa alıp buraya getireceğiz. Benden sonrakiler de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getirsinler” dedi.


3 MAÇTAN 30-40 MİLYON TL

Yeni statla kulübün gelirlerinin katlanaçcağını vurgulayan Beşiktaş Başkanı Fikret...