29 / 03 / 2024

Vodafone Arena beşiktaş

Vodafone Arena beşiktaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

Jose Sosa: Vodafone Arena'da tarihe geçeceğiz!

Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 5 gol 9 asistlik bir performans sergileyen Sosa, Yeni Şafak'a açıklamalarda bulundu. İşte Arjantinli yıldızın Yeni Şafak'a yaptığı özel açıklamaları...

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı 1 Temmuz'da tamam!

VODAFONE Arena inşaatı tam gaz devam eden Beşiktaş'ta, çatıyla ilgili çalışmalar iyice hızlandı. Çatının tamamlanma süresinin 1 Temmuz olacağı belirtildi.

Beşiktaş'a Vodafone Arena için 75 milyon dolar kredi!

Vodafone Arena Stadı'nı yeni sezona mutlaka yetiştirmek isteyen siyah beyazlı yönetim, inşaatın aksamaması için yeni bir kredi alma yoluna gitti. Beşiktaş, özel bir banka konsorsiyumu ile 75 milyon dolar kredi için anlaştı.

Beşiktaş'ın yeni stadı her türlü şarta uyumlu olacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena ismini alacak yeni statlarının yapı inşaat ruhsatını, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’dan teslim aldı. Orman, Türk Telekom Arena’daki sorunların yeni stadyumlarında yaşanmayacağını söyledi.

Vodafone Arena ihalesi için ilk teklifler alındı!

Kaba inşaata dair ihale süreci de teklif sunan 5 firmayla dün başlatıldı, ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açılış tarihine yönelik hedefi, Başkan Fikret Orman'ın belirttiği gibi Ağustos 2014 oldu.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'ya gelen ziyaret taleplerine yanıt!

Beşiktaş Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerle ilgili bir açıklama yaptı. Beşiktaş, Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş, Vodafone Arena için Jotun ile el sıkıştı!

Vodafone Arena’nın yapımında en kaliteli inşaat malzemelerini ve en son teknolojiyi kullanan Beşiktaş Yönetimi, stadın boyanması için tüm dünyada faaliyet gösteren Jotun firmasıyla el sıkıştı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları 15 Ocak'ta başlıyor!

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi. Beşiktaşlı yönetici Umut Güner, Vodafone Arena'nın zemini için kusursuzu aradıklarını söyledi.

Vodafone Arena beşiktaş Haberi

Vodafone Arena beşiktaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.


Beşiktaş'ın Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın yeri, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan, Vodafone Arena'ya çevrilirken, siyah-beyazlı ekibin 31. haftada Kayserispor ve 33. haftada Osmanlıspor'u konuk edeceği stat da yine Vodafone Arena olarak gösterildi.


Siyah-beyazlılar, 11 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Bursapor maçıyla yeni stadında ilk kez taraftarının önüne çıkacak.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursaspor maçıyla Vodafone Arena'yı açacak olan Beşiktaş için TFF'den açıklama geldi. Türkiye Futbol Federasyonu, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planlanan Beşiktaş-Bursaspor Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesi dahil, siyah-beyazlıların tüm iç saha maçlarının Vodafone Arena’da oynanacağını...