19 / 04 / 2024

vodafone arena inönü son durum

vodafone arena inönü son durum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran 2013'te ilk kazmayı vurmasıyla sembolik olarak yıkımına başlanan BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılan yeni stadın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

vodafone arena inönü son durum Haberi

vodafone arena inönü son durum


Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla "Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın kaba inşaatının kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran 2013'te ilk kazmayı vurmasıyla sembolik olarak yıkımına başlanan BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılan yeni stadın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


Stat inşaatı için şu ana kadar 20 bin 500 tonun üzerinde demir kullanıldığı, bu rakamın inşaat sonunda 22 bin tona ulaşacağı öğrenildi.


Vodafone Arena'ya ayrıca, 120 bin metreküp beton ve 94 bin 500 metrekare şap döküleceği, çim saha altında ise yaklaşık 6 bin metreküp filtreli mıcır kullanılacağı bildirildi. Vodafone Arena'nın çatısının...