25 / 04 / 2024

Vodafone Arena ne durumda

Vodafone Arena ne durumda

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena’nın inşaatına devam ediliyor!

Vodafone Arena’nın çatısında yüksekliğin aşıldığı gerekçesiyle patlak veren kriz sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’a çalşmalara devam edebileceğini bildirdi. Böylece deniz tarafında da montaja yeniden başlandı.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısının yapımına başlandı!

Kabası büyük ölçüde tamamlanan Vodafone Arena'nın çatısının yapımına dün itibariyle başlanması taraftarın heyecanına heyecan kattı. Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün stadının inşaatı devam ediyor!

Yapımı hızla devam eden Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena için inşaat ekibi kamera karşısına geçti ve siyah-beyazlı taraftarlara "sabret" mesajı verdi...

Vodafone Arena'da sona yaklaşılıyor!

Dolmabahçe'de yapımına hızla devam edilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Vodafone Arena'da çalışmalar 24 saat aralıksız sürüyor.

Vodafone Arena'da son durum!

Aktif Bank'tan alınan 100 milyon TL'lik krediyle çalışmaları hızlandırılacak olan ve en azından bu sezonun iç sahada oynanacak son maçına yetiştirilmesi planlanan statta sahibini bulmayan sadece 4 adet loca kaldı...

Gökhan Öğüt Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atan Vodafone Türkiye'nin CEO'su Gökhan Öğüt, yapımı devam eden Vodafone Arena'da işçilerin yeni yılını kutladı.

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü!

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü. BEŞİKTAŞ'ın Ziraat Türkiye Kupasında Rizespor ile yapacağı maçın oynanacağı stat, son 24 saatte belirlendi. İşte arapsaçına dönen stadyum konusunda yaşananlar...

Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Türkiye’nin ilk yeşil stadyumu Vodafone Arena Stadı ve Beşiktaş’ın sürdürülebilirlik öyküsünü anlattı.Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı olacak.

Vodafone Arena inşaatı son durum fotoğrafları!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaat faaliyetinden son kareler yayınlandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vodafone Arena Stadyumu'nda süren inşaatın ne durumda olduğunu gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaştı... İşte o fotoğraflar...

Vodafone Arena'daki restoranlar için yönetim ve Ferit Şahenk el sıkıştı!

Beşiktaş'ın inşa halindeki yeni stadı Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı.

Vodafone Arena inşaatından son durum fotoğrafları!

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının son durumunu gösteren kareleri paylaştı. İşte Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmalarını gösteren ve kulüp tarafından bugün yayımlanan o son kareler... Vodafone Arena ne aşamada? Vodafone Arena'da hangi tribün yapılıyor?

İnönü Stadı planına itiraz yolda!

İnönü Stadı planına itiraz yolda. Ankara Şehir Planlamacıları Odası İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta bulunan İnönü Stadyumu arazisinin konut ve ticaret alanına çevrilmesine itiraz edeceklerini söyledi.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaatında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar ve genel durum ile ilgili bilgi verdi.

Vodafone Arena inşaat çalışmalarında son durum!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durumu açıkladı.Vodafone Arena inşaat çalışmalarında son durum bilgileri haberimizde bulunuyor...

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Fikret Orman ve ekibi, Vodafone Arena'yı Beşiktaşlılar için çok özel olan bir günde açacak. Yönetim, 19 Mart 2016'da ligde oynamayı planladığı Antalyaspor maçı ile yeni stadını hizmete sunacak.

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena ne durumda Haberi

Vodafone Arena ne durumda

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor


Vodafone Arena'da çelik çatının üzeri kaplanmaya başlanılırken, koltuklarla yazılan "Beşiktaş" yazısı da tamamlandı. Futbol oynanacak zeminden vinçler dışarı çıkarılırken, çimlendirme öncesi zemin hazırlık çalışmaları sürüyor. Stadın ne zaman açılacağının önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir toplantıyla açıklanması bekleniyor.


ÇATI KAPLANMAYA BAŞLANDI

Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor.


TRİBÜNLERDEKİ "BEŞİKTAŞ" YAZISI TAMAMLANDI

Öte yandan tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi. Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50'sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Öte yandan koltuklarla yazılan "Vodafone Arena" ve "Beşiktaş" yazıları da tamamlandı.


Futbol sahasının yapımı da hızla sürüyor....