20 / 04 / 2024

Vodafone Arena ne kadara mal oldu

Vodafone Arena ne kadara mal oldu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Fikret Orman: Mali tablolar Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla düzelecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile aradaki gelir farkının 100 milyon Euro’ya çıktığını açıkladı. Orman "Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla bu fark ortadan kalkacak” dedi.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Fikret Orman ve ekibi, Vodafone Arena'yı Beşiktaşlılar için çok özel olan bir günde açacak. Yönetim, 19 Mart 2016'da ligde oynamayı planladığı Antalyaspor maçı ile yeni stadını hizmete sunacak.

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena ne kadara mal oldu Haberi

Vodafone Arena ne kadara mal oldu

Beşiktaş, 100 milyon dolar artı KDV’ye mal olan Vodafone Arena’yı kendi cebinden yaptı. Vodafone Arena Stadı, Bursaspor maçı ile açılacak ve Beşiktaş taraftarı uzun süredir hasret kaldığı stadına kavuşacak. Sportif anlamda Beşiktaşlılar için büyük mutluluk kaynağı…


Ancak işin bir de finansman boyutu var. Vodafone Arena’yı birlikte dolaştığımız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşadıkları zorlukları anlatırken, finansmanı nasıl karşıladıklarını sordum. Öyle ya, Beşiktaş’ın son yıllarda yaşadığı mali krizi hepimiz biliyoruz. Fikret Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını söyledi.


Locaları satarak parasıyla stadı yapmışlar. Vodafone’un inşaat sürecine doğrudan bir katkısı yokmuş. Vodafone, sponsorluk sözleşmesi gereği kulübe yıllık ödeme yapacak. Orman, bu noktada Vodafone’un maddi güvence sağlamasını da önemli bulduklarına dikkat çekti.


Fikret Orman, gayrimenkul sektöründe de faaliyetlerde...