19 / 04 / 2024

Vodafone Arena son hali

Vodafone Arena son hali

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

TFF yetkililerinden Vodafone Arena'da inceleme!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, 11 Nisan'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla kapılarını Türk futboluna açacak olan Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena'da çim serme işlemi başladı!

Yurdışından getirilen çimler, Vodafone Arena'nın zeminine serilmeye başladı. Yurtdışından getirilen serpme çimlerin zemine serilmesinden hemen sonra hibrit çim montajına geçileceği belirtildi.

Vodafone Arena'nın çatı yükseltme işlemi tamamlandı!

Beşiktaş'a, Vodafone Arena Stadı'ndan müjdeli haber geldi... Kartal'ın yeni evinin çatı yükseltme işlemi dün nihayet tamamlandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, işleminin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.

Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olma özelliğini taşıyan Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılıyor.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Vodafone Arena'nın çatısı yükselmeye başladı!

Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor. Türk bayrağı asılan çatı iskeleti ilk aşamada 20 santimetre kaldırılarak daha önceden takılan 36 bin civata tekrar sıkılacak.

Vodafone Arena'nın çatısı monte edildi!

Vodafone Arena Statik Proje Mühendisi ve çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz BJK TV’ye yaptığı açıklamada, çatı inşaatının iskeleti tamamen kapatıldı ve monte edildiğini belirtti.

Vodafone Arena ikinci yarıya yetişecek mi?

Beşiktaş'ın yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı iskeleti tamamlandı. Çatının 5 yada 6 Ekim tarihlerinde yerine kaldırılması planlanıyor...

Vodafone Arena'nın açılışı ertelendi mi?

İskelelerin çökmesine neden olan kazanın, çelik halatlara zarar vermesinden korkuluyordu. Ancak uzmanların, "Ciddi bir sıkıntı yok" raporu siyah-beyazlı kulübün yüreğine su serpti.

Vodafone Arena gelecek sezon açılacak!

Özel bir konstrüksiyon içeren saçak çatı sisteminin yapımına başlanmadı. Çatıdan sonra serilecek çimlerin haziranda hazır hale gelmesi bekleniyor. Açılış gelecek sezona sarkıyor.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatında sona gelindi. 41 bin 903 kişilik stadyumun 2015 yılında hizmete açılacağı belirtildi.

Vodafone Arena Stadı çatı montajı gecikmeye uğradı!

Saha zemini üzerinde montajı süren çatı kafesinin kaldırılması işlemi hâlâ gerçekleşmedi. Montaj çalışması ay başına sarktı. Açılış başka maçlara bırakıldı.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadında, çatı bloğuna membran serme işlemine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi." denildi.

Miray Çınar, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmanın kadın personeli, statta çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve inşaatın bitmeyeceğini 'alaycı' bir üslupla ifade etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine personelin görevine son verildi.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena son hali Haberi

Vodafone Arena son hali

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.  Açılışa Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat , Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Ali Şen katıldı.


İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı. Açılış sırasında stat içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hepimiz şahidiz ki Beşiktaş çok sağlam bir geleneğe sahip. Sembolü kartal dahi Selçuklu devletimizin sembolüdür. Dolayısıyla sembolüyle de o geleneğe sahiptir. Mekanı itibarıyla ise Selçuklu'dan sonraki devletimizin siyasi kalbinde doğmuştur." dedi. 


Davutoğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) yapımı tamamlanın stadı "Vodafone Arena"nın açılış törenindeki konuşmasına, "Tarihi bir gün. Çünkü kartal evine dönüyor." diyerek başladı. 


Herhangi...