18 / 04 / 2024

vodafone arena stadyumu sponsoru

vodafone arena stadyumu sponsoru

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi bugün açıklanacak!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi yarın açıklanacak. İşte Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi hakkında açıklanan bilgiler...

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak!

Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlayan Vodafone’nin ‘pazarlama mühendisi’ lakaplı Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, "Vodafone Arena Stadyumu dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak." dedi.

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olma özelliğini taşıyan Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılıyor.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı yönetimi düşündürüyor!

Vodafone Arena'nın çatısı Kurban Bayramı'nda gerdirme yöntemiyle yerine oturtulacak... Ancak işlemin zorluğu, yönetimi düşündürüyor.

vodafone arena stadyumu sponsoru Haberi

vodafone arena stadyumu sponsoru

Gelenek Fenerbahçe ile başlamıştı. Kale arkası tribünlerinin birisini (okul tarafı) Telsim yapmıştı. Uzun yıllar ‘Telsim Tribünü’ olarak anılmıştı bu tribün, yeni adı ‘Türk Telekom Tribünü’. Galatasaray, 2011 Ocak’dan bugüne Türk Telekom Arena’da oynuyor maçlarını.


Ve son olarak Beşiktaş... Beşiktaş’ın stadına ismini yine bir telekomünikasyon şirketi olan Vodafone verdi.


Telekomünikasyon şirketlerinin üç büyüklere ve futbola ilgisi hep vardı ve artarak da devam ediyor.


Vodafone Arena, önümüzdeki pazartesi (11 Nisan’da) Beşiktaş’ın, Bursaspor’la oynayacağı maçla açılıyor. İnönü’de son maçını 2013 Mayıs’da izleyen Beşiktaşlıların üç yıllık stad hasreti de böylece son buluyor. 


Dev telekom şirketlerinin onlarca milyon dolara malolan futbola ilgisi nereden geliyor? Analizi yapılmıştır... Pazar payını-ciroyu artırmanın, tüketiciye dokunmanın en ideal yolunun futbol ve üç büyükler olduğu görüldü belli ki... 


Futbol yoluyla tanıtıma ayrılan bütçeler devasa. Bir...