27 / 04 / 2024

Vodafone Arena tamamlanıyor mu

Vodafone Arena tamamlanıyor mu

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena’ya herkes hayran!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Atilla Gökçe bugünkü yazısında Bünyamin Derman ve Fikret Orman ile röportaj gerçekleştirdi. İşte Gökçe'nin o özel haberi...

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı. 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Vodafone Arena 5 Nisan'da açılıyor!

Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini FANATİK açıklıyor. Arena, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da kapılarını açacak, ilk maç ise 9 Nisan'da Bursaspor'la oynanacak.

Vodafone Arena tamamlanıyor mu Haberi

Vodafone Arena tamamlanıyor mu

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı. Beşiktaş Kulübü üyelerinin ve taraftarlarının kurduğu 150’ye yakın dernekten büyük çoğunluğuna açılış davetiyesi ve öncelikli bilet satışı hakkı verilmediği bilinirken, bir derneğin çok sayıda davetiyeyi üyelerine verdiği haberi bazı kaynaklarca doğrulandı. Ayrıca Hollanda’daki bir derneğe de 50 bilet verilmesi diğer derneklerin tepkisine neden oldu.


Tepki korkusu


Beşiktaş Vodafone Arena’nın yarınki açılış törenini ise kimlerin izleyeceği konusu hâlâ netlik kazanmadı. 2 bin 500 civarındaki Divan Kurulu üyesi, kulüp tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer alacağı törene çağrılırken, yine eski yöneticiler ve kulübe hizmet eden profesyonellere özel davet gittiği sızan bilgiler arasında. Cumhurbaşkanlığı...