19 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın açılış töreni ne zamanü

Vodafone Arenanın açılış töreni ne zamanü

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Ankara YHT Garı bugün açılıyor!

Ankara YHT Garı, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla kapılarını açılıyor. Gardan günde 50 bin yolcu seyahat edecek.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Bergama Kültür Merkezi yarın açılıyor!

UNESCO'nun 999'uncu Dünya Mirası Bergama'da yapımına 4 yıl önce başlanan, kentin sanatsal ve kültürel yönden zenginleştirmesine katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Bergama Kültür Merkezi (BerKM) yarın açılıyor.

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına Bahreyn Kralı katılacak!

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Asya ile Avrupa’yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bugün açılışını yapacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Vodafone Arenanın açılış töreni ne zamanü Haberi

Vodafone Arenanın açılış töreni ne zamanü

Beklenen gün geldi çattı. Beşiktaş’ın 3 yılda yapımını tamamladığı, 350 milyon lira harcama yaptığı Vodafone Arena bugün açılıyor. Yeni stadının açılışını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak. Yönetim 15.30’da stada gelecek, 16.30’da tören alanına geçilecek. Erdoğan ve Davutoğlu’nun gelişi ile 17.00’de başlayacak törende, şehitlerimize saygı için kutlama yapılmayacak.


41 BİN 903 KİŞİ MAÇ İZLEYECEK


Santra vuruşunu Erdoğan yapacak ve Birol Can’ın bestelediği Vodafone Arena açılış marşı çalınacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın konuşmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalar yapacak. 41 bin 903 kapasiteli Türkiye’nin ilk akıllı stadına isim sponsoru olan İngiliz firması Vodafone, teknolojik alt yapı için 10 milyon dolar yatırım yaptı. Dijital ekran çözümleri ile geniş kapsamlı mobil ve internet ağıyla donatılan statta, interaktif ekranlar da yer alacak.


SOĞUK VE...