20 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın açılışını kim yapacak

Vodafone Arenanın açılışını kim yapacak

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi bugün açıklanacak!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi yarın açıklanacak. İşte Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi hakkında açıklanan bilgiler...

Vodafone Arena'nın açılış tarihi Salı günü açıklanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış tarihini büyük ihtimalle salı günü açıklayacaklarını söyledi. Beşiktaş Kulübü’nün 113. kuruluş yılında Şeref Bey kabri başında anıldı.

Vodafone Arenanın açılışını kim yapacak Haberi

Vodafone Arenanın açılışını kim yapacak

Beklenen gün geldi çattı. Beşiktaş’ın 3 yılda yapımını tamamladığı, 350 milyon lira harcama yaptığı Vodafone Arena bugün açılıyor. Yeni stadının açılışını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak. Yönetim 15.30’da stada gelecek, 16.30’da tören alanına geçilecek. Erdoğan ve Davutoğlu’nun gelişi ile 17.00’de başlayacak törende, şehitlerimize saygı için kutlama yapılmayacak.


41 BİN 903 KİŞİ MAÇ İZLEYECEK


Santra vuruşunu Erdoğan yapacak ve Birol Can’ın bestelediği Vodafone Arena açılış marşı çalınacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın konuşmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalar yapacak. 41 bin 903 kapasiteli Türkiye’nin ilk akıllı stadına isim sponsoru olan İngiliz firması Vodafone, teknolojik alt yapı için 10 milyon dolar yatırım yaptı. Dijital ekran çözümleri ile geniş kapsamlı mobil ve internet ağıyla donatılan statta, interaktif ekranlar da yer alacak.


SOĞUK VE...