19 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın inşaatında son durum

Vodafone Arenanın inşaatında son durum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Vodafone Arena'da çim serme işlemi başladı!

Yurdışından getirilen çimler, Vodafone Arena'nın zeminine serilmeye başladı. Yurtdışından getirilen serpme çimlerin zemine serilmesinden hemen sonra hibrit çim montajına geçileceği belirtildi.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi Salı günü açıklanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış tarihini büyük ihtimalle salı günü açıklayacaklarını söyledi. Beşiktaş Kulübü’nün 113. kuruluş yılında Şeref Bey kabri başında anıldı.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena Mart'ta mı açılacak?

Siyah-beyazlı yöneticiler, “Stadı maç oynanabilecek duruma getirelim ve açalım. Sonra eksikleri göre göre giderelim” görüşünde birleşti. Yönetimin amacı martın ilk haftası oynanacak Eskişehir maçına Vodafone Arena’da çıkmak.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Vodafone Arena'nın çatı yükseltme işlemi tamamlandı!

Beşiktaş'a, Vodafone Arena Stadı'ndan müjdeli haber geldi... Kartal'ın yeni evinin çatı yükseltme işlemi dün nihayet tamamlandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, işleminin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.

Vodafone Arena'nın çatısı ne zaman kaldırılacak?

Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili de bilgi veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Talihsiz bir kaza yaşadık. O kazanın yaralarını sardık. Çatıyı herhalde 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız" dedi.

Vodafone Arena 19 Mart'ta açılacak!

Beşiktaş'ta yönetim Başakşehir Fatih Terimm Stadı için harekete geçerken, Vodafone Arena'nın açılışı konusunda da 19 Mart 2016 tarihi konuşulmaya başlandı.

SASA inşaatında çalışan işçilerden düşük zamma tepki! En az iki asgari ücret istiyoruz...

SASA’nın Adana'da yeni yapılan fabrikasının inşaatında çalışan işçiler, maaşlarına yapılan düşük zaman dolayı işi bıraktı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Dudullu- Bostancı Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

2022 yılında hizmete girmesi planlanan Dudullu- Bostancı metro hattının inşaatında tamamlanma oranı yüzde 75 oldu.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Vodafone Arenanın inşaatında son durum Haberi

Vodafone Arenanın inşaatında son durum

Beşiktaş, 100 milyon dolar artı KDV’ye mal olan Vodafone Arena’yı kendi cebinden yaptı. Vodafone Arena Stadı, Bursaspor maçı ile açılacak ve Beşiktaş taraftarı uzun süredir hasret kaldığı stadına kavuşacak. Sportif anlamda Beşiktaşlılar için büyük mutluluk kaynağı…


Ancak işin bir de finansman boyutu var. Vodafone Arena’yı birlikte dolaştığımız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşadıkları zorlukları anlatırken, finansmanı nasıl karşıladıklarını sordum. Öyle ya, Beşiktaş’ın son yıllarda yaşadığı mali krizi hepimiz biliyoruz. Fikret Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını söyledi.


Locaları satarak parasıyla stadı yapmışlar. Vodafone’un inşaat sürecine doğrudan bir katkısı yokmuş. Vodafone, sponsorluk sözleşmesi gereği kulübe yıllık ödeme yapacak. Orman, bu noktada Vodafone’un maddi güvence sağlamasını da önemli bulduklarına dikkat çekti.


Fikret Orman, gayrimenkul sektöründe de faaliyetlerde...