27 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın yeni sponsoru

Vodafone Arenanın yeni sponsoru

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaat aşamaları!

Yeni yuvasına kavuşmak için gün sayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın açılmasıyla kısa zamanda önemli gelirlerin de sahibi olacak. İşte Vodafone Arena'nın tamamlanma aşaması...

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena’nın çatısı projedekiyle aynı değil mi?

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Vodafone Arena’nın açılış süresi mi uzadı?

Yapımına başlandığı günden bu yana türlü aksilikler yaşanması ve inşaatın son aşamaya gelinmesine rağmen Beşiktaş’ın yeni mabedi Vodafone Arena’da 40 santim yükseklik yüzünden, inşaat süresinin uzayacağı konuşuluyor.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Vodafone Arenanın yeni sponsoru Haberi

Vodafone Arenanın yeni sponsoru

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini söyledi. 1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği geleneksel yemekte konuşan Orman, eski açık tribüne Denizbank isminin verilmesinin ardından yeni açık diye bilinen karşı kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi. Orman , “Denizbank’tan sonra Spor Toto ile de anlaştık. Bu anlaşmadan yıllık KDV dahil 6.5 milyon TL alacağız. Anlaşma 5 yıllık olacak. Sırada kalan iki tribün var” diye konuştu.


‘EN İYİYİ İSTİYORUZ’


Kapalı tribünler için en iyi teklifleri kabul edeceklerini belirten başkan, takımın formasındaki sponsorlukların dünyaca tanınan markalar olduğunu da belirtti. Fikret Orman, “Beko aynı zamanda Barcelona’nın sponsoru. Vodafone bir süre öncesine kadar Manchester‘in forma sponsoruydu, şimdi bizim. Bu durum, takım Avrupa arenasına çıktığı zaman ayrıca bir prestij”...