25 / 04 / 2024

Vodafone Arenanında çalışmalar

Vodafone Arenanında çalışmalar

"Türkiye'nin spor gazetesi Fotomaç, Boğaz'ın incisi Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a konuk oldu. Orman, stadla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi 9 Mart'ta açıklanacak!

Beşiktaş Kulübü, 3 yıldır yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılış tarihini, 9 Mart Çarşamba günü düzenlenecek toplantıyla açıklayacak. Tarih, basın toplantısıyla duyurulacak.

Vodafone Arena'da yoğun mesai harcanıyor!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından olan Hilmi Türkay, Beşiktaş'ın stadı olan Vodafone Arena'yı gezdi. Henüz yapım aşamasında olan stadın çalışmaları hakkında Beşiktaş başkanı Fikret Orman açıklama yaptı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaat aşamaları!

Yeni yuvasına kavuşmak için gün sayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın açılmasıyla kısa zamanda önemli gelirlerin de sahibi olacak. İşte Vodafone Arena'nın tamamlanma aşaması...

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

TFF'den Vodafone Arena'ya 3 milyon TL destek!

Vodafone Arena’nın açılışı için gün sayarken statta çim serme işlemi aşamasına gelindi. Beşiktaş yönetiminin ‘tesis yardımı talebini’ masaya yatıran TFF, “Çimi biz üstlenelim” diyerek 3 milyon liralık destek çıkma kararı aldı.

Vodafone Arena'nın maliyeti 300 milyon TL!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın son durumu ve Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın maliyetinin 300 milyon TL'yi bulduğunu açıkladı.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Vodafone Arena'nın bitirilmesi sabırsızlıkla bekleniyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Çok büyük bir sabırsızlık var. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatı heyecanlandırıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Ormaıı, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği'nde yaptığı açıklamada inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.

Vodafone Arena'nın çatı bloğu kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Stat inşaatının en zor bölümü olan çatı bloğunun kaldırılmasında sona gelindi.

Bitlis'i tarihine kavuşturan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bitlis'teki Dere Üstü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 41'e ulaştı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Vodafone Arenanında çalışmalar Haberi

Vodafone Arenanında çalışmalar

Martin King 'Bir hayalim var' cümlesiyle dünyayı sallamıştı, şimdi de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman aynı vizyonu üstlenmiş durumda... Muhteşem Vodafone Arena'yla hayalinin yarısı gerçekleşti başkanın, şimdi sıra sporcularda, bu muhteşem stadı şampiyonluk kupası getirip Fikret Orman'ın hayalinin tamamını gerçekleştirmek onların görevi... Beleştepe'den bakınca, Taksim tarafındaki kalenin tamamı ve orta alana kadar da on metrelik bir bölgeyi görebilirdi bilet alacak parası olmayan ama Beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşan taraftar... O nedenle 21. yüzyılın en iyi statlarından birini anlatacaksak, tam da buradan başlamalıyız; Beleştepeden...


En görkemli Arena


Türk futbolunun, hatta Türk sporunun en görkemli Arena'sıydı eski İnönü Stadı... Tam 67 yıl bu ülke insanının heyecanlarına, hüzünlerine, sevdalarına tanıklık etti... Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray, Milli Takım, Avrupa'nın nice devleri, hatta ve hatta dünyanın bir numaralı starı...