25 / 04 / 2024

Vogue Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak

Vogue Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Kurtköy Lens İstanbul satış fiyatları 2017!

Daire teslimleri 2018 Eylül yılında yapılacak olan Kurtköy Lens İstanbul projesinde şirket bünyesinde yüzde 10 peşinatla 50 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Lens İstanbul Kurtköy konut teslimleri!

Lens İstanbul projesi beş blok olarak Lens Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede konut ve mağazalara yer veriliyor...

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Vogue Kurtköy Evleri ödeme planı!

Vogue Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Vogue Kurtköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

Vogue Kurtköy güncel fiyatlar!

Vogue Kurtköy projesinde güncel fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor. Ayse Yapı'nın Vogue Kurtköy projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak...

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. 243 adet 1+1'den meydana gelen Vogue Kurtköy Evleri'nde satış fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Vogue Kurtköy'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Vogue Kurtköy'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan Vogue Kurtköy projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Kurtköy Vogue Rezidans satılık!

Kurtköy Vogue Rezidans satılık konut fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Vogue Rezidans Kurtköy fiyatları!

Vogue Rezidans Kurtköy fiyatları 220 bin liradan başlıyor. 250 konut ve 20 dükkandan oluşan Vogue Kurtköy projesinin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Vogue Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak Haberi

Vogue Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık konut alanları 63 metrekare, 64 metrekare ve 66 metrekareden oluşuyor. Proje Ayse Yapı imzası ile yükseliyor. 


Vogue Kurtköy Rezidans Viaport AVM'ye 3 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşeceği Vogue Kurtköy Konutları İstanbul Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Proje 250 konut ve 20 ticari üniteden meydana geliyor. 


Vogue Kurtköy Pendik'te dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. 


Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Projede sauna, toplantı odası, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar odası, açık ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Telefon: 0 212 219...