18 / 04 / 2024

volkan mumcu Tavuk Dünyası

volkan mumcu Tavuk Dünyası

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  Faruk Esmer ve Yağmur Esmer tarafından kuruldu.

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta 150  bin TL sermaye bedeli  Volkan Demirok tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası 2020’de 15 restoran açtı!

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, 2020 yılında 11 şehirde 15 yeni restoran açtıklarını söyledi. Mumcu, yıl sonuna kadar 10 restoran daha açmayı planladıklarını dile getirdi. 

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

volkan mumcu Tavuk Dünyası Haberi

volkan mumcu Tavuk Dünyası

İlk şubesini 2012 yılında İstanbul’da açan Tavuk Dünyası, bugün 31 ilde 130 şubesiyle faaliyet gösteren bir restoran zinciri haline geldi. 2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital’in ortak olmasının ardından büyümesini hızlandıran Tavuk Dünyası, önümüzdeki üç yıla yeni hedeflerle giriyor. Önümüzdeki üç yıl içinde yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefleyen şirket, 300 milyon TL olan cirosunu ise 600 milyon TL’nin üzerine taşımayı hedefliyor.


Yeme içme sektöründe özel tariflerle hazırlanmış tavuk ağırlıklı menüleri ve restoran tasarımlarıyla farklılaştıklarını söyleyen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, 2012-2015 yılları arasında yüzde 532’lik büyüme ile Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Araştırması’nda 17’nci sırada yer aldıklarını belirtiyor.
2016 yılı sonu itibarıyla gerçekleşen yüzde 51’lik büyümeyle cirosunu 200 milyon TL’nin üzerine taşıyan şirket,...